Bedrukte muismatten: handig relatiegeschenk voor bij de computer

De muismat is een populair artikel voor iedereen die met een computer werkt. Doordat ze dagelijks gebruikt worden hebben ze een hoge attentiewaarde en dat maakt ze ideaal als relatiegeschenk. Muismatten zijn voordelig en eenvoudig te bedrukken met uw boodschap en/of logo. Dit goedkope promotie artikel deelt u gemakkelijk uit tijdens beurzen, congressen, bijeenkomsten en evenementen.

Snel vinden

Filter
Muismatten
(27 artikelen)
1-18 van 27 artikelen
 1. 1
  Muismat in eigen vorm - Full colour
  • Vanaf 100 stuks
  • Full colour bedrukt
  • PVC toplaag mogelijk
  • In eigen vorm
  • Afmeting tot 22 x 18 cm 
 2. 2
  Standaard muismat - Full colour
  • Vanaf 100 stuks
  • Full colour bedrukt
  • PVC toplaag mogelijk
  • Formaat: 25 x 19 cm
Filter
Muismatten
(27 artikelen)
1-18 van 27 artikelen

Muismatten bieden comfort

Muismatten zorgen voor een vlakke ondergrond en dat geeft de gebruiker snelheid, gemak en comfort bij het gebruiken van de muis. Het maakt het verplaatsen van de muis en het aanklikken van de juiste plek op het beeldscherm eenvoudiger. Daarnaast presteert de muis beter doordat de onderkant van de muis langer schoon blijft. Dit bespaart bovendien tijd, doordat het verwijderen van stof of ander vuil minder vaak nodig is. Met een muismat laat u zien dat u uw klanten waardeert en door het bedrukken zet u uw bedrijf in the picture.

Muismatten met bedrukking promotioneel inzetten

Verras uw klanten en andere relaties met een praktisch relatiegeschenk en kies voor een muismat met opdruk! Met dit promotie artikel brengt u uw boodschap en bedrijfsnaam op een goedkope manier goed onder de aandacht. Door het ruime oppervlak van de muismat krijgt uw logo of reclameboodschap alle ruimte! Behalve als handige give-away tijdens evenementen zijn ze ook bijzonder geschikt voor effectieve mailings. Met een leuk cadeautje bij een direct mail brengt u uw klanten in een gunstige stemming. Hierdoor zullen ze sneller tot de gewenste actie overgaan. Muismatten zijn bovendien plat en licht, waardoor ze gemakkelijk in een envelop en door de brievenbus gaan. Dat laatste scheelt u bijvoorbeeld aanzienlijk in de verzendkosten van uw direct mail. De muismat is als promotioneel artikel echt een topper!

Bedrukte muismatten

Er zijn vele mogelijkheden muismatten te bedrukken. Een foto, reclametekst, bedrijfsnaam, logo, website, grafisch ontwerp of speciale boodschap. Alles kan. Iedere gewenste opdruk is mogelijk, van één kleur tot full colour. Promofit voorziet de muismat desgewenst van een harde PVC toplaag. Hierdoor blijven de muismat en de opdruk langer goed. Onze bedrukte muismatten zijn geschikt voor elk type muis. En door een slipvaste onderkant (van rubber of schuimrubber) blijven de matten stevig op hun plek liggen.

Standaard model of gepersonaliseerd ontwerp laten bedrukken

Er zijn verschillende soorten en maten muismatten met bedrukking leverbaar. Er zijn bijvoorbeeld modellen met een harde en met een zachte toplaag. Bij Promofit kunt u kiezen uit diverse standaard modellen, maar we kunnen ook gepersonaliseerde mousepads bedrukken. Op basis van uw wensen ontwerpt Promofit uw eigen custom made mousepad. Deze artikelen zijn bovendien absoluut niet duur! Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerd product, dan bespreken wij graag persoonlijk de mogelijkheden met u. We doen graag een aantrekkelijk aanbod.

Muismatten snel bestellen en bedrukken bij Promofit

Voor de bedrukking en borduring van relatiegeschenken met uw logo of boodschap moet u bij Promofit zijn! Uw muismatten met opdruk leveren wij snel en gegarandeerd tegen de laagste prijzen! Ook spoedlevering en custom made / op maat gemaakt is mogelijk. Bekijk het assortiment in onze webshop. Bij elke muismat vindt u een productomschrijving met meer informatie over de specifieke kenmerken en mogelijkheden. Interesse voor een artikel? Maak uw keuze en vraag een offerte aan. Of bestel direct.