Etuis bedrukken

Etuis met eigen opdruk zijn leuke weggevers op scholen en beurzen. Deze handige opbergers met rits zijn uitermate geschikt om pennen en ander schrijfmateriaal in te bewaren en vervoeren. Etuis zijn, door het grote drukoppervlak, ideale reclamedragers die door velen gezien zullen worden.

Snel vinden

Filter
Etuis
(11 artikelen)
11 artikelen
Filter
Etuis
(11 artikelen)
11 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Levertijd etuis

Bedrukte etuis zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de etuis sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage etuis

Zoekt u etuis in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Etuis met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere etuis

Staat uw etuis er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.