Laat stressballen met uw gepersonaliseerde logo bedrukken

Het bedrukken van een geschenken is steeds een goed idee. U kunt opteren voor een kleurrijke anti-stressbal en deze presentjes mooi in glazen bokalen op een beurs of event aanbieden zodat de bedrukking goed zichtbaar is. Dit is op zich al een leuke attractie voor uw stand. De naam van uw bedrijf of organisatie blijft dankzij deze gadgets gemakkelijk hangen bij bezoekers of prospecten. Een gepersonaliseerd cadeau is steeds een leuke promotie is bovendien goedkoop in vergelijking met andere vormen van marketing of reclame. Ook handig meegenomen is dat uw relaties uw bedrijf op een relaxte en vrolijke manier zullen herinneren, wat de stap tot verdere contacten gemakkelijker maakt. Stressballen met logo zijn ook onweerstaanbaar onder jongeren: door de vrolijke kleuren, leuke vormen en het zachte materiaal, liggen de anti stressballen goed in de hand en zijn leuk om mee te spelen. 

Wat kun je doen met stressballen?

Een stressbal is gemaakt van schuimrubber dat weerstand biedt wanneer je erin knijpt. De knijpballen met een zachte grip worden vaak therapeutisch ingezet. Met stressballen kan je je vingers, hand en onderarm trainen en stimuleer je de fijne motoriek in je handen. Ook je handspieren kun je hiermee ontwikkelen of juist de spanning mee verminderen. Naast fysieke voordelen biedt een medische stressbal ook mentale ontspanning, zoals naar voren is gekomen tijdens een onderzoek. Door de stressbal te gebruiken als afleidingstechniek tijdens een operatie, ervoeren de patiënten 18 procent minder angst en 22 procent minder pijn. Door promotie stressballen in allerlei vormen te bedrukken met uw logo, tekst of ander boodschap verander je een therapeutisch artikel in een voordelige weggever die in trek is bij doelgroepen (jong en oud) in bijna elke branche.

Scoor met stressballen en met een originele bedrukking

Bovendien hoeft u bij ons het begrip "stressbal" niet al te letterlijk te nemen. We hebben in ons aanbod inderdaad knijpballetjes met opdruk in allerlei maten (gemiddeld 6 of 7 cm groot), maar heel leuk zijn bijvoorbeeld de verschillende opties in vormen, zoals stressbal in de vorm van hersenshuisbouwhelmkoe of varken. De reclame stressballen met uw bedrijfsnaam erop zijn gemaakt uit schuimrubber of kunststof gevuld met korrels. Heeft u een bepaalde huisstijl die terug moet komen? U heeft de keuze uit vele kleuren en vormen die uw bedrijfslogo goed doet uitkomen. Zo weet u zeker dat u met uw presentjes gaat scoren op de volgende beurs of op het komende bedrijfsevent. Voor u het weet heeft uw bedrijf zelfs een heuse mascotte in de vorm van een stressbal met bedrukking, bijvoorbeeld dit mannetje.

Stress ball met lasergravure of opdruk?

No stress! Met gepersonaliseerde stressballen loopt uw organisatie in de kijker. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam en logo duidelijk zichtbaar is na het bedrukken. Door middel van een proefdruk kunt u zelf de kwaliteit controleren vooraleer wij ontspannen uw volledige bestelling leveren. Wist u trouwens dat er meerdere technieken bestaan om uw logo of bedrijfsnaam te bedrukken op een geschenk? We kunnen zorgen voor een bedrukking, maar ook door middel van een lasergravure uw naam of logo aanbrengen. U kunt de promotie stressbal ook vasthechten aan bijvoorbeeld een bedrukt etui.

Goedkoop & snel stressbal op maat bestellen

Neem je hart mee als je aan het werk gaat, luidt het gezegde. Met een stressbal in de vorm van een hartje en een mooie bedrukking kunt u dit zeer letterlijk nemen. Maar neem op onze website ook zeker een kijkje naar de andere bureau accessoires die u kunt laten bedrukken, en laat uw hart spreken. We leveren de stressballen met opdruk snel en zorgen steeds voor een scherpe prijs, zodat u bij de beslissing tot aankoop geen stressballetje nodig hebt!