Laat stressballen met uw gepersonaliseerde logo bedrukken

Het bedrukken van een geschenken is steeds een goed idee. U kunt opteren voor een kleurrijke stressbal en deze presentjes mooi in glazen bokalen op een beurs of event aanbieden zodat de bedrukking goed zichtbaar is. Dit is op zich al een leuke attractie voor uw stand. De naam van uw bedrijf of organisatie blijft dankzij deze gadgets gemakkelijk hangen bij bezoekers of prospecten. Een gepersonaliseerd cadeau is steeds een leuke promotie is bovendien goedkoop in vergelijking met andere vormen van marketing of reclame. Ook handig meegenomen is dat uw relaties uw bedrijf op een relaxte en vrolijke manier zullen herinneren, wat de stap tot verdere contacten gemakkelijker maakt.

Goedkoop en snel - scoor met stressballen en met een originele bedrukking

Bovendien hoeft u bij ons het begrip ?stressbal? niet al te letterlijk te nemen. We hebben in ons aanbod inderdaad knijpballetjes met opdruk in allerlei maten, maar heel leuk zijn bijvoorbeeld de hersenshuisbouwhelmkoe of varken om te bedrukken. De stressballen met uw bedrijfsnaam erop zijn gemaakt uit schuimrubber of kunststof gevuld met korrels. Je kunt je er dan ook nog een leuke kleur bij voorstellen, dat uw bedrijfslogo goed doet uitkomen. Zo weet u zeker dat u met uw presentjes gaat scoren op de volgende beurs of op het komende bedrijfsevent. Voor u het weet heeft uw bedrijf zelfs een heuse mascotte in de vorm van een stressbal met bedrukking, bijvoorbeeld dit poppetje.

Stressbal met lasergravure of opdruk?

No stress! Met gepersonaliseerde stressballen loopt uw organisatie in de kijker. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam en logo duidelijk zichtbaar is na het bedrukken. Door middel van een proefdruk kunt u zelf de kwaliteit controleren vooraleer wij ontspannen uw volledige bestelling leveren. Wist u trouwens dat er meerdere technieken bestaan om uw logo of bedrijfsnaam te bedrukken op een geschenk? We kunnen zorgen voor een bedrukking, maar ook door middel van een lasergravure uw naam of logo aanbrengen. U kunt de stressbal ook vasthechten aan bijvoorbeeld een bedrukt etui.

Goedkoop en snel bedrukte relatiegeschenken

Neem je hart mee als je aan het werk gaat, luidt het gezegde. Met een stressbal in de vorm van een hartje en een mooie bedrukking kunt u dit zeer letterlijk nemen. Maar neem op onze website ook zeker een kijkje naar de andere stressballen die u kunt laten bedrukken, en laat uw hart spreken. We leveren de stressballen met opdruk snel en zorgen steeds voor een scherpe prijs, zodat u bij de beslissing tot aankoop geen stressballetje nodig hebt!