Pennenhouders bedrukken

Zoekt u een weggever die elke dag te zien is door de ontvanger? Geef dan een pennenhouder weg bedrukt met uw logo! Pennenhouders krijgen een mooi plekje op het bureau of receptiebalie en houden deze netjes opgeruimd.

Snel vinden

Filter
Pennenhouders
(5 artikelen)
5 artikelen
Filter
Pennenhouders
(5 artikelen)
5 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Levertijd pennenhouders

Bedrukte pennenhouders zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de pennenhouders sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage pennenhouders

Zoekt u pennenhouders in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Pennenhouders met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere pennenhouders

Staat uw model pennenhouder er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.