Opvouwbare tasjes bedrukken: een milieubewuste keuze

Opvouwbare boodschappentasjes zijn razend populair sinds het verbod op de verstrekking van gratis plastic tasjes in winkels. Met een handig vouwtasje spaart u het milieu en uw portemonnee. De stoffen winkeltasjes zijn gemakkelijk mee te nemen in een jaszak of handtas. Zo heeft u altijd uw eigen tas bij de hand en hoeft u niet steeds te betalen voor een plastic wegwerptasje. Als u opvouwtasjes laat bedrukken met uw logo, speelt u zichzelf in de kijker bij een grote doelgroep!

Snel vinden

Shopper tassen

Filter
Opvouwbare tassen
(24 artikelen)
1-18 van 24 artikelen
Filter
Opvouwbare tassen
(24 artikelen)
1-18 van 24 artikelen

Zo'n bedrukte opvouwtas is altijd handig

Het gebruik van opbouwbare tassen is reuze handig en goed voor het milieu. Voor de invoering van het verbod op plastic tasjes in 2016, gebruikte iedere Nederlander gemiddeld zo’n 170 plastic tasjes per jaar. Nu is dat gedaald naar 51. Hiermee besparen we met ons allen enorm op kostbare grondstoffen en voorkomen we dat zwerfplastic in de voedselketen terecht komt. Ook beschermen we dieren tegen plastic resten die verwondingen en misvormingen kunnen opleveren. Door altijd op pad te gaan met een opvouwbaar tasje voorkomt u kortom een boel ellende. Een bedrukte opvouwtas is zeer klein op te vouwen en licht van gewicht. Zo’n tasje past altijd wel in uw broekzak of schoudertas. Een eigen tas meenemen is de beste keuze om te zorgen voor een goede toekomst van onze planeet. Als ondernemer kunt u opvouwtasjes laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Dit is een echte aanrader, want een bedrukte vouwtasje is een zeer effectief promotiemiddel!

Stoffen tasjes met uw reclame voor een groot effect

Door vouwtasjes te laten bedrukken neemt u met uw bedrijf uw verantwoordelijkheid en kiest u voor een effectieve reclamedrager. Consumenten zullen een opvouwbaar tasje met uw opdruk graag gebruiken bij het winkelen. De boodschappen en andere aankopen zijn zo gemakkelijk te dragen. Uw bedrukking zal hierdoor vaak in de winkelstraten te zien zijn en dat levert u een grotere naamsbekendheid op. Bedrukte opvouwbare draagtasjes zijn een goedkope give-away voor op de zaak of tijdens een evenement, beurs of festival. Ook zijn ze leuk als gepersonaliseerd weggevertje of voordelig verkoopartikel bij de kassa van uw winkel. Vanwege hun kleine formaat zijn de opgevouwen tasjes tevens zeer geschikt als cadeautje bij een mailing aan uw relatiebestand. Zo krijgt uw boodschap extra attentiewaarde.

Opvouwbare tassen met bedrukking bestellen

In de webwinkel van Promofit vindt u allerlei goedkope opvouwbare tassen in prachtige kleuren! Deze kunnen we snel bezorgen met uw bedrukking, zoals een tekening, een grafisch ontwerp, een reclameslogan of uw bedrijfslogo. Een voordelige keuze is de Shop Easy opvouwbare winkeltas. Zowel de tas als de etui zijn hierbij van een opdruk te voorzien. De Bungalow opvouwbare boodschappentas is naar de hoek op te vouwen. Met het trekkoord vormt u het tot een klein bolletje. De Foldy opvouwbare winkeltas is een groot model dat twee insteekvakken heeft. Bekijk ook de andere promotionele vouwtassen in onze shop!

Voordelen van opvouwbare tasjes met uw logo

Het opvouwbare tasje met bedrukking kent vele voordelen. We geven u de belangrijkste:

  • Laag geprijsd relatieartikel, dus voor ieder budget bereikbaar;
  • Handige give-away waarin uw klant gemakkelijk spullen kan meenemen;
  • Populair gepersonaliseerd weggevertje voor prijsbewuste consumenten;
  • Mooie weggever om uw milieubewustzijn te tonen;
  • Opvallend relatiegeschenk dat u een grotere naamsbekendheid oplevert;
  • Promotioneel artikel dat past bij vele marketingacties;
  • Korte levertijden.

Laat Promofit opvouwtasjes bedrukken met uw bedrijfsnaam

Een opvouwtasje is goed voor uw zaken! Laat deze leuke relatiegeschenken bedrukken door Promofit en profiteer van onze lage prijzen. U kunt de stoffen vouwtasjes eenvoudig via onze webwinkel bestellen met of zonder opdruk van uw logo, afbeelding, tekst of bedrijfsnaam. We garanderen een snelle levering, dus u kunt de bedrukte tasjes snel inzetten voor uw marketing. Ook bij een kleine afname zijn de tasjes leverbaar. Heeft u nog vragen over de opvouwbare tasjes? Stel ze dan aan onze verkoopmedewerkers. Zij helpen u graag.