Schoudertassen: functionele relatiegeschenken bedrukken

Schoudertassen zijn populaire en functionele artikelen. Bijna iedereen gebruikt regelmatig een schoudertas, bijvoorbeeld voor het meenemen van spullen naar het werk, naar school of tijdens het winkelen. Een schoudertas springt altijd in het oog. Als u schoudertassen laat bedrukken met uw logo, slogan of bedrijfsnaam zult u daarmee dus zeker opvallen en een groot publiek bereiken. Met dit relatiegeschenk werkt u aan uw naamsbekendheid en imago!

Snel vinden

Filter
Schoudertassen
(53 artikelen)
1-18 van 53 artikelen
Filter
Schoudertassen
(53 artikelen)
1-18 van 53 artikelen

Een praktische draagtas voor al uw dagelijkse benodigdheden

Met een schoudertas heeft u uw handen vrij. Dankzij een handige schouderband kunt u deze tas over uw schouder dragen. De schouderriem is vaak verstelbaar in lengte, zodat u de tas kunt dragen op een manier die u fijn vindt. Schoudertassen zijn redelijk ruim, waardoor u er uw dagelijkse benodigdheden in kwijt kunt, zoals een portemonnee, een agenda, een lunchpakket, pennen, schriften, documenten, boeken, een telefoon, make-upartikelen, een opvouwbare paraplu, een tablet, een e-reader en/of een laptop. Veel mensen gebruiken deze draagtassen ook voor het meenemen van boodschappen of andere inkopen. Er zijn vele verschillende modellen op de markt. Zo zijn er onder meer sportieve, klassieke, trendy en retro schoudertassen verkrijgbaar. Sommige modellen hebben een handgreep en vaak hebben de tassen meerdere handige vakken. Schoudertassen zijn een zeer gewild en bruikbaar relatiegeschenk. Kies ook voor een bestelling van schoudertassen met uw opdruk!

Schoudertassen met uw opdruk gebruiken voor uw marketing

Schoudertassen met een promotionele opdruk zijn erg leuke give-aways, die goed van pas komen voor de marketing van uw bedrijf, merk, product of dienst. Omdat schoudertassen vaak gebruikt worden, zal uw bedrukking steeds weer in beeld zijn. U kunt bedrukte schoudertassen inzetten voor een promotieactie op een beurs, congres, evenement, festival, open dag of feest. Ook passen ze goed in een Kerstpakket. Daarnaast is een schoudertas met opdruk een mooie premium waarmee u de verkoop van u producten een boost kunt geven. Als uw klanten een bepaald product bestellen of voor een bepaald bedrag aankopen doen, kunt u ze belonen met een prachtige schoudertas. Bedrukte schoudertassen zijn een promotioneel artikel waarmee u effectief reclame maakt!

De bedrukking van goedkope schoudertassen

Bij Promofit kunt u bedrukte schoudertassen gepersonaliseerd laten maken voor een lage prijs. Voor elk budget en ook bij een lage afname, hebben wij een passende oplossing. De opdruk van uw logo, reclameboodschap, tekst, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of afbeelding is mogelijk in één kleur, meerdere kleuren of full colour. Dit verschilt per model. Laat bijvoorbeeld de goedkope PostmanBag schoudertas bedrukken. Deze lichte tas heeft een ruim hoofdvak en is verkrijgbaar in tien actuele kleuren. Of laat de handige zwarte Boomerang documententas van uw opdruk voorzien. De trendy CityBag schoudertas is gemaakt van vilt en ook hierop zal uw bedrukking mooi uitkomen. Wilt u graag een grote print, foto of afbeelding als bedrukking? Kies dan voor de PhotoBag schoudertas. Deze polyester tas is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en bedrukken we full colour met uw ontwerp. Als laatste voorbeeld noemen we de CollegeBag DeLuxe schoudertas. Dit is een stevige imitatieleren tas met een retro look.

Het voordeel van bedrukte schoudertassen

Het bedrukken van schoudertassen levert u veel voordelen op:

  • Praktische drager van uw boodschap, bedrijfsnaam of logo;
  • Gepersonaliseerd relatieartikel dat opvalt;
  • Populair relatiegeschenk dat goed is voor uw naamsbekendheid;
  • Diverse mogelijkheden voor een op maat gemaakt artikel;
  • Ook bij een lage afname snel leverbaar.

Snel schoudertassen bestellen met uw logo of tekst via Promofit

Wilt u snel en goedkoop schoudertassen laten bedrukken met uw logo of tekst? Dan zit u helemaal goed bij Promofit! Wij leveren een ruim assortiment voordelige schoudertassen en andere soorten tassen, zoals boodschappentassen en katoenen tassen. Behalve voor een bedrukking, kunt u ook bij ons terecht voor custom made schoudertassen. Deze tassen worden geheel op maat gemaakt. Wij bieden u graag aanvullende informatie en advies, zodat u tot een goede keuze komt. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen en de mogelijkheden van de verschillende tassen ontdekken.