Aandacht trekken met posterborden

Met een stoepbord zet u uw promotieacties in de kijker. Bevestig bijvoorbeeld een poster met uw weekaanbiedingen, een nieuw product of een prijslijst in de wissellijst van het bord. Uw prints hangen netjes achter een transparant stuk folie. Dit voorkomt dat ze vies worden of beschadigd raken. U kunt de posters zo vaak wisselen als u wenst. De reclameborden zijn multifunctioneel en dus voor vele doeleinden te gebruiken. Zet ze buiten neer bij uw restaurant of neem ze mee naar een evenement, festival of beurs. Naast reclameposters kunt u er ook plattegronden of wegwijzers in hangen. Uw boodschap is aan beide zijden van het bord te zien. Hiermee maakt u voorbijgangers en winkelend publiek nieuwsgierig naar de producten en diensten van uw modezaak, snackbar, slijterij, bloemenwinkel of tuincentrum.

Een uitklapbaar reclamebord voor uw zaak neerzetten

Stoepborden zijn ontzettend veelzijdig en gauw voor uw zaak neer te zetten. Ook vormen de borden een perfecte aanvulling op uw beursstand. U kunt er immers op ieder moment een actuele promotieactie mee aankondigen. Voor gebruik in de openlucht zijn waterdichte en windbestendige modellen verkrijgbaar. Deze stoepborden zullen niet snel omvallen en ze voorkomen dat uw posters verregenen. Uw reclameboodschap is dus goed beschermd tegen regen en wind. Er zijn varianten met een extra stevige voet, wieltjes en vering. Zo kunt u zelfs onder zware weersomstandigheden buiten reclame blijven maken.

Diverse soorten stoepborden in ons assortiment

In het aanbod van Promofit zitten diverse soorten stoepborden. U kunt via onze webshop goedkope opklapbare borden bestellen, maar ook stevige modellen voor buiten de deur. De reclameborden zijn leverbaar in diverse maten, bijvoorbeeld voor posters van het formaat A0, B1 of B0. Al onze stoepborden zijn voorzien van transparant folie, dus uw prints blijven mooi strak hangen. Val bijvoorbeeld op met het stabiele Stoepbord Challenge Indoor. Dit goedkope A-model is enkel geschikt voor binnengebruik. U kunt het gemakkelijk inklappen en vervoeren. Voor buitengebruik kunt u onder meer Stoepbord Stanley Outdoor aanschaffen. Dit type heeft een H-voet en RVS-veren. Of wat dacht u van een windbestendig model met een watervoet, zoals Stoepbord Windmaster Outdoor? Deze variant heeft wieltjes en dat biedt het nodige gemak bij het verplaatsen. Het krachtigste model in onze collectie is Stoepbord Supreme Waterproof met een extra frame en extra sterk veersysteem. Ieder posterbord van Promofit is een prachtige blikvanger voor uw reclame.

Profiteer van de pluspunten van klapborden

In een stoepbord plaatst u eenvoudig posters van uw promotieacties. U profiteert hiermee van deze voordelen:
  • Goedkope blikvanger voor uw reclameacties;
  • Flexibel op te stellen presentatiemateriaal;
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken voor uw marketing;
  • Zelf uw posters drukken, plaatsen en wisselen;
  • Tevens leverbaar met prints;
  • Systeem van topkwaliteit;
  • Snel leverbaar.

Voordelige stoepborden kopen bij Promofit

In de webshop van Promofit vindt u een ruim assortiment stoepborden. Deze handige reclameborden zijn te leveren in diverse afmetingen, bijvoorbeeld voor posters in het formaat A1 of B2. U kunt kiezen uit stevige modellen die geschikt zijn voor indoor en/of outdoor. De stoepborden zijn ideaal om uw reclameboodschap op straat of op een beurs te laten opvallen. U kunt bij ons veilig online uw bestelling plaatsen. Heeft u een vraag of wenst u advies bij het maken van uw keuze? Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen graag.