Textielframe voor vele toepassingen

Een textielframe is ideaal om aan de muur te hangen. Het bedrukte doek wordt middels een siliconen pees aan een lichtgewicht aluminium lijst vastgemaakt en is eenvoudig te verwisselen. Stel dat u een nieuwe reclamecampagne heeft, dan zet u gauw een ander doek om het frame. Iedere ruimte in uw bedrijfspand, zoals een vergaderzaal of showroom, is met bedrukte textielframes stijlvol aan te kleden. De met textiel beklede lijsten vormen een fraaie wandbekleding, maar zijn ook zeer geschikt voor promotionele doeleinden. Laat het peesdoek bijvoorbeeld bedrukken met foto’s van uw producten en diensten. Voeg uw logo en teksten toe. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stijlvol wandframe voor aankleding van winkels en stands

Zoekt u presentatiemateriaal voor uw winkel of beursstand waarmee u potentiële klanten nieuwsgierig maakt? Dan zijn hangende of staande textielframes een uitstekende keuze. U kunt ze namelijk ook gebruiken als roomdivider of beurswand. De ruimte in uw winkel is hiermee bijvoorbeeld in te delen en te voorzien van uw reclame-uitingen. Beide zijden van het frame zijn te voorzien van een visual. Dit biedt u de nodige flexibiliteit om textielframes in te zetten als vrijstaande display op tal van locaties. De stretchdoeken zijn bovendien eenvoudig te vervangen door andere exemplaren. Bij een nieuwe collectie of promotiecampagne voorziet u uw winkel of stand dus gauw van een frisse look.

Doek met foto en lijst bestellen

Promofit heeft de volgende varianten van textielframes in het aanbod: muurframes, vrij hangende frames, bannerframes en vrijstaande wandframes. Ook losse peesdoeken zijn bij ons verkrijgbaar. Wij kunnen het oersterke spandoek voor de frames haarscherp bedrukken met uw artwork, reproducties, foto, tekst of logo. U kunt kiezen uit diverse maten, framediktes en accessoires. De montage is bovendien zeer eenvoudig. Met een los textieldoek voorziet u een bestaande textielframe snel en voordelig van een nieuwe reclameboodschap. Textielframes zorgen voor een mooie aankleding van wanden op iedere locatie, zoals een kantoor, een ontvangstruimte of woonkamer. Leverbaar in de kleuren standaard zilver, neutraal wit of sjiek zwart.
Een hangend frame is een fantastische oplossing voor het creëren van aparte hoekjes in grotere ruimten. Dit is bijvoorbeeld zeer bruikbaar in een evenementenhal of een kantoortuin.
Een vrijstaande textiel frame met voetjes is erg handig als brede beurswand of smalle banner op een beurs of congres. Alle varianten uit onze collectie zijn in vele afmetingen te verkrijgen en te bedrukken in full colour. De textielframes zijn ook leverbaar met dubbelzijdige bedrukking: de frame wordt dan aan beide kanten voorzien van een bedrukte peesdoek. Dit is erg praktisch als de lijst in een open ruimte hangt of staat. Textielframes zijn bij Promofit laag geprijsd en er is dus voor ieder budget een mooie oplossing te realiseren.

Pluspunten van textielframes met opdruk

Textielframes met een bedrukking hebben vele voordelen. Dit zijn de belangrijkste:
  • Goedkope presentatiematerialen om uw reclame of foto te laten schitteren;
  • Fraaie blikvangers voor uw promotieacties, bedrijfsnaam en/of logo;
  • Betere zichtbaarheid en herkenbaarheid voor uw bedrijf;
  • Vele toepassingen;
  • Flexibel in te zetten;
  • Hoge kwaliteit;
  • Eenvoudige montage;
  • Snelle levering.

Prachtige textielframes nodig? Bestel ze bij Promofit!

Voordelige textielframes van topkwaliteit nodig? Die kunt u kopen bij Promofit! U kunt frames in allerlei uitvoeringen bij ons bestellen, inclusief mooie prints. Ook losse textieldoeken zijn op korte termijn te leveren. De textielframes zijn multifunctioneel en hebben een lange levensduur. Heeft u speciale wensen qua bedrukking, afmetingen of vormgeving? Laat het ons weten, want er is van alles mogelijk met de frames! Wij voorzien u graag van advies of een vrijblijvende offerte.