Veilig en herkenbaar aan de slag met bedrukte werkkleding

In bedrukte werkkleding gaat uw personeel veilig, comfortabel en herkenbaar voor u aan de slag. Veiligheidshesjes met uw opdruk bieden uw medewerkers bijvoorbeeld veiligheid bij werkzaamheden op straat. Gekleed in een veiligheidsvest zijn zij goed zichtbaar voor het verkeer, ook als het buiten donker is. Bedrukte werkjassen zorgen voor bescherming en comfort bij koude omstandigheden. Schorten met opdruk zijn zeer gangbaar voor horecapersoneel. Veiligheidsschoenen en werkoveralls zijn ideaal voor het werken in de bouw of de techniek. Zo kent iedere branche en beroepsgroep specifieke werkkleding. Door deze kledingstukken te laten bedrukken is uw personeel goed gekleed en herkenbaar als werkend voor u. Bovendien maken medewerkers met een bedrukt werktenue reclame voor uw bedrijf!

Werkkledij met uw bedrukking dragen op de werkvloer

Laat werkkleding met opdruk voor u werken! Kledingstukken zoals broeken, jassen, hesjes, overalls, schorten, shirts en dergelijke kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, slogan of grafisch ontwerp. Hiermee staat uw bedrijf overal waar uw personeel komt in de schijnwerpers. Dit is heel goed voor uw naamsbekendheid. Of het nu gaat om vast of tijdelijk personeel of vrijwilligers, bedrukte werkkleding komt altijd goed van pas. Ook bij de vorming van een goed teamgevoel en binding met uw bedrijf kan het een belangrijke rol op de werkvloer spelen. Bijvoorbeeld op de bouwplaats, in de winkel, in horecagelegenheden, op kantoor, in de gezondheidszorg, bij evenementen, in het onderwijs of in een fabriek liggen er zo talrijke mooie kansen op u te wachten voor uw bedrijf!

Het bestellen en bedrukken van voordelige werkkleding met uw logo

Promofit is het juiste adres voor werkkleding van hoge kwaliteit! Omdat werkkleding vaak intensief gebruikt wordt is het belangrijk dat het gemaakt is van degelijke materialen en dat de pasvorm goed is. De bedrukking of borduring dient duurzaam te zijn om snelle slijtage te voorkomen. Wij leveren onder meer goedkope veiligheidsvestjes, schorten, veiligheidsschoenen, overalls, jassen en trainingspakken. Deze artikelen zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en modellen. U kunt vaak al bij zeer kleine aantallen een bestelling plaatsen. Op deze pagina vindt u enkele populaire kledingstukken, zoals een Visible veiligheidsvest. Hiermee maakt u BHV’ers, EHBO’ers en andere medewerkers goed herkenbaar in uw bedrijf en bij festivals, feesten en evenementen. Het is tevens een leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk voor bijvoorbeeld automobilisten. Promofit levert tevens diverse voordelige kledingaccessoires en een groot assortiment prachtige relatiegeschenken!

De voordelen van werkkleding met bedrukking

Profiteer van de voordelen van werkkleding met uw bedrukking, zoals:
  • Praktische en comfortabele kledij die uw medewerkers herkenbaar maakt en bescherming biedt;
  • Een professionele uitstraling voor uw personeel en bedrijf;
  • Voordelige reclamedragers die uw naamsbekendheid verbeteren;
  • Promotioneel artikel dat snel te leveren is;
  • Verkrijgbaar bij grote en kleine afname.

Bestel goede werkkleding met uw opdruk voor lage prijzen via Promofit

Via Promofit bestelt u voordelige kwaliteitswerkkleding, gepersonaliseerd met opdruk van uw bedrijfsnaam, logo, slogan of grafisch ontwerp. U kunt vertrouwen op een snelle levering van uw kledingstukken. Wij verzorgen de bedrukking van zowel grote als kleine oplages. Uiteraard leveren we ook werkkleding die niet bedrukt is. Promofit voorziet u graag van advies, een vrijblijvende offerte en aanvullende informatie.