Flesopeners bedrukken

Flesopeners zijn niet alleen leuke weggevers, maar bovendien worden ze ook al jaren cadeau gedaan als promotioneel materiaal. Dat mag dan ook niet verwonderen: ze zijn handig, voordelig en worden veelvuldig gebruikt. Wij zijn van mening dat iedere promotie zijn eigen uniek exemplaar verdient. Daarom hebben wij een wel heel uitgebreid assortiment aan fles- en bieropeners opgenomen. Ook custom made flesopeners behoren bij ons tot de mogelijkheden. Gaande van goedkope modellen tot luxe geschenksets en openers op maat: Promofit is uw partner voor al uw bedrukte materialen.

Snel vinden

Filter
Flesopeners
(54 artikelen)
1-18 van 54 artikelen
 1. Bierbass Houten Flesopener
  • Vanaf 50 stuks
  • Gravering of bedrukking mogelijk
  • Materiaal: Hout en metaal
  • Afmeting: ø69 x 10 mm
 2. Hardloper
  Alu Opener CN sleutelhanger met flesopener
  • Vanaf 25 stuks
  • Leverbaar in 8 verschillende kleuren.
  • Met of zonder lasergravure.
  • Snel uit voorraad leverbaar
Filter
Flesopeners
(54 artikelen)
1-18 van 54 artikelen

Goedkoop gepersonaliseerd promotiemateriaal

Het grote voordeel van flesopeners is dat ze over het algemeen zeer goedkoop zijn. Door ze stuk voor stuk van uw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk te voorzien kan u ook met een beperkt budget een heel ruim doelpubliek bereiken. Meer dan de helft van onze flesopners zijn verkrijgbaar voor minder dan 1 euro per stuk en heel wat exemplaren doen het zelfs voor 80% minder. Zo is de flesopener openup een echte prijsvechter die ook gewoon aan de sleutelbos kan bevestigd worden. Het is een ideale bedrukte flesopener voor wie op een wel erg voordelige manier een heel ruim doelpubliek wenst te bereiken, zeker wanneer ze voorzien zijn van uw bedrukking naar keuze.

Voor iedere toepassing een geschikte flesopener

Aangezien wij voor iedere promotiedoeleinde unieke exemplaren wensen af te leveren, hebben wij heel wat uiteenlopende openers beschikbaar. Het kan bijvoorbeeld gaan om een opener in de vorm van een sleutel, maar evenzeer over een pizzasnijder met flesopener of een T-shirt opener. Ongeacht of het nu gaat om de promotie van een sleutelmaker, pizzeria, kledingwinkel of eender welke onderneming: Promofit heeft altijd een geschikte opener beschikbaar. Bovendien kunnen wij al deze openers stuk voor stuk bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of andere opdruk. Uiteraard kunnen ze ook onbedrukt bij ons verkregen worden.

Custom made flesopeners

Wanneer we zeggen dat we het doel hebben om stuk voor stuk unieke bedrukte materialen te leveren, dan menen we dat écht. Daarom hebben wij nu ook unieke metalen openers die niet alleen van een bedrukking kunnen worden voorzien, maar ook gewoon 100 % op maat gemaakt worden. Het kan bijvoorbeeld gaan om de vorm van uw logo of mascotte, maar evenzeer om een voorwerp of een letter. Wij hebben zelfs al bedrukte exemplaren gemaakt die ook gewoon als winkelwagenmunt kunnen gebruikt worden. Liever niet bedrukken? Ze kunnen ook onbedrukt of gegraveerd bij ons verkregen worden. En qua leveringstijden? Onze custom made modellen worden steeds zo snel mogelijk bedrukt en aan u geleverd. Wij geven in onze offerte steeds aan hoe snel wij deze flesopeners kunnen bedrukken en bij u weten te bezorgen. 

Ook kelnermessen horen tot de mogelijkheden

Naast ons ruim assortiment aan flesopeners kunnen wij ook kelnermessen voor u bedrukken. Deze kelnermessen zijn niet alleen schitterend vormgegeven maar bevatten naast een kurkentrekker ook nog een opener en een loodsnijder (e.e.a. afhankelijk van het gekozen product). Er is over het algemeen de keuze tussen het bedrukken of graveren van de kelnermessen, zoals steeds aangegeven op de productpagina. Ook onbedrukte exemplaren zijn voor ons geen probleem. Voor zowel bedrukte, onbedrukte als gegraveerde kelnermessen bent u bij Promofit dan ook op de juiste plaats. 

Flesopener als gepersonaliseerd relatiegeschenk

Naast hun promotionele capaciteit kunnen openers ook gewoon als relatiegeschenk gegeven worden. Natuurlijk gaat het in dit geval niet om goedkope bedrukte exemplaren, maar om echte luxe sets die kunnen voorzien worden van een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Een voorbeeld hiervan is onze Grandeur wijngeschenkset met flesopener. Deze zesdelige geschenkset bevat naast een luxueuze kurkentrekker ook nog een loodsnijder, een druppelvanger, een flessenstop en een schenktuit. Het geheel wordt verpakt in een houten kist en heeft een luxueuze uitstraling. Het kistje kan voorzien worden van een bedrukking naar keuze.