Kerstpakket makkelijk en snel bestellen

Bestel eenvoudig kerstpakketten online via Promofit! Ook dit jaar bieden we een groot aantal leuke kerstpakketten aan met uiteenlopende thema's en samenstellingen. Bekijk de kerstpakketten via onderstaande knoppen: blader door de online catalogus of bestel direct via onze speciale kerstpakketten shop.

Snel vinden

Bekijk Kerstpakket Catalogus of Ga naar Kerstpakketten Shop

Heeft u een keuze gemaakt in de online catalogus?
Geef dan het gewenste kerstpakket en aantal door via e-mail ([email protected]) of telefoon +31(0)76-50 182 25.

Uiterste besteldata:
• Voor levering voor 30 november is de laatste besteldatum 11 november
• Voor levering voor 14 december is de laatste besteldatum 23 november
De bestelling wordt door ons geaccepteerd als de orderbevestiging getekend
retour is ontvangen.

Kerstpakket: jaarlijkse kerstgeschenken waar iedereen naar uit kijkt

Elk jaar kijkt iedereen weer vol verwachting uit naar het jaarlijkse kerstpakket. Dit kerstcadeau is een welkome beloning en blijk van waardering die werkgevers uitdelen aan hun medewerkers en soms ook aan andere relaties. Het is altijd weer een leuke verrassing om te ontdekken wat er in het pakket zit. Het ontvangen en uitpakken is een waar feest! Wens uw personeel fijne kerstdagen met een voordelig kerstpakket van Promofit!

Het kerstpakket is een traditionele blijk van waardering

Het uitreiken van kerstpakketten is een echte traditie in Nederland. Van oudsher is dit relatiegeschenk meestal een doos met verschillende producten, zoals etenswaren. De traditie begon op boerenbedrijven die hun arbeiders een mand gaven met diverse lekkernijen en nuttige spullen om Kerstmis thuis te vieren. Dit gebeurde als dank voor hun diensten. Hierdoor werd de gezamenlijke viering van het Kerstfeest met familie en vrienden echt bijzonder. Deze gewoonte werd langzaam maar zeker overgenomen door andere werkgevers en is inmiddels onderdeel van de Nederlandse cultuur. De samenstelling van een kerstpakket staat niet vast, dus dit biedt vele mogelijkheden om uw werknemers te verrassen. Dit geldt ook voor het moment en de manier waarop u het uitdeelt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de pakketten, met vermelding van uw bedrijfsnaam, bij uw personeel thuis te laten bezorgen. Ook het uitreiken op de zaak, zoals bij een kerstborrel, is een toepasselijk idee. Door het toevoegen van een leuke kerstkaart met uw bedrijfsnaam en kerstwensen geeft u het geschenk een persoonlijk tintje. Hiermee maakt u iedereen blij!

Budget kerstpakketten kant-en-klaar bestellen

In het assortiment van Promofit vindt u vele verschillende soorten kant-en-klare kerstpakketten. Elk pakket bestaat uit leuke presentjes, zoals luxe levensmiddelen of verzorgingsproducten. Ook zit er vaak een geschenk bij dat langer mee gaat, zoals een schaal of kopjes. Wellicht zoekt u een kerstpakket voor een klein budget of wenst u een duurzame of luxe versie. Ook dan zijn er vele mogelijkheden. Het verwenpakket Treets for Her is bijvoorbeeld één van onze goedkoopste pakketten. Het bestaat uit een heerlijke Treets douchegel, een puffspons en een zachte katoenen baddoek. Heeft u een iets groter budget, dan kunt u denken aan het pakket Golden Serve. Naast een glazen serveerschaal zitten er bijpassende lekkernijen in dit pakket. Kijk in onze webshop voor meer aantrekkelijke en feestelijke budget kerstpakketten.

Duurzame kerstpakketten en luxe kerstpakket kopen

Misschien wilt u een milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord imago onderstrepen. Kies dan voor het duurzame kerstpakket Goed Bezig! In dit prachtige pakket vindt u een sfeervol windlicht van gerecycled glas en Fair Trade en biologische producten. Een deel van de opbrengst van deze producten kunt u bovendien schenken aan een goed doel. Luxe Verwennen is een goede optie als u een luxe kerstpakket zoekt. Het bevat onder meer een echt lamsvachtje en twee champagne glazen. Als u echt goed wilt uitpakken is Trendy op Reis een uitstekende keuze. U trakteert uw medewerkers dan op een lichtgewicht koffer met een uitgebreid pakket overheerlijke levensmiddelen! Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de vele mogelijkheden en themapakketten.

Voordelen van kerst pakketten

Vanwege de volgende volgende voordelen bestelt u kerstpakketten bij Promofit:

  • Geslaagd relatiegeschenk voor de kerstdagen;
  • Laag geprijsde promotionele kerstpakketten;
  • Mogelijkheden voor lage afname / kleine oplage / kleine aantallen;
  • Snel geleverd promotioneel topproduct.

Goedkope kerstpakketten snel bestellen bij Promofit

Bij Promofit kunt u diverse soorten goedkope kerstpakketten in verschillende prijsklassen bestellen. Voor ieder budget en iedere smaak is er een passend pakket. Ook kunt u een kerstpakket geheel zelf samenstellen. Lage afname nodig? Geen probleem! Bij Promofit is een kleine oplage kerstpakketten mogelijk, namelijk vanaf 1 stuk. Daarnaast bent u verzekerd van lage prijzen en tijdige levering voor de feestdagen! Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webwinkel en geef online uw bestelling aan ons door.