Salade bekers bedrukken met uw logo

Salade bekers met uw opdruk zijn leuke weggevers bij campagnes/events met een sportieve insteek. Met de salade beker is het eenvoudig om een eigen gemaakte salade mee te nemen en snel door elkaar te schudden. Geleverd met een handige vork. Bekijk hieronder de diverse modellen salade bekers.

Snel vinden

Filter
Salade bekers
(4 artikelen)
4 artikelen
Filter
Salade bekers
(4 artikelen)
4 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Levertijd salade bekers

Bedrukte salade bekers zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de salade bekers sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage salade bekers

Zoekt u salade bekers in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Salade bekers met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere salade bekers

Staat uw salade beker er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.