Thermosbeker bedrukken: relatiegeschenken voor warme dranken en contacten

Met een thermosbeker houdt u koffie of thee lekker lang warm. Dat is handig als u op reis bent. Het is immers niet overal en altijd mogelijk om snel even een warm drankje te bereiden of te kopen. Thermosbekers zorgen voor warme dranken. En door ze als relatiegeschenk te gebruiken houdt u ook uw contacten warm! Het geven van een bedrukte thermosbeker met uw logo zal steeds weer warme herinneringen aan uw bedrijf oproepen!

Snel vinden

Filter
Thermosbekers
(88 artikelen)
1-18 van 88 artikelen
 1. 3
  Elwood 410 ml geïsoleerde thermosbeker
  • Vanaf 50 stuks
  • Inhoud 410 ml
  • Dubbelwandige fles
  • 6 kleuren beschikbaar
Filter
Thermosbekers
(88 artikelen)
1-18 van 88 artikelen

Dranken warm of koud houden met een thermosbeker

Het drinken van een lekker kopje koffie of thee als u onderweg bent, kan knap lastig zijn. In de auto is de kans groot dat u het hele interieur eronder morst. Tijdens een reis met de trein moet u zorgen dat u wat bij een winkeltje op het station haalt, want in de trein kunt u meestal niets krijgen. En niets is lekkerder dan uw eigen koffie of thee. Daarom is het zo fijn om een goede thermosbeker te gebruiken als u naar uw werkt reist of met vakantie gaat. Vroeger was de binnenkant van een thermosfles van glas. En dat brak bij een val. Gelukkig zijn ze tegenwoordig meestal gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal (RVS). Thermoskannen en -bekers houden dranken vele uren goed warm. Het grote voordeel van de thermosbeker ten opzichte van een thermosfles is dat het geknoei bij het inschenken en opdrinken verleden tijd is. De betere bekers zijn bovendien lekvrij. Dus die kunt u zonder zorgen meenemen in uw tas! Geef uw relaties een bedrukte thermo beker als relatiegeschenk cadeau. Bij elk dankbaar gebruik van de beker met uw bedrukking bent u in beeld!

Thermosbekers met bedrukking voor promotioneel gebruik

Bedrukte warmtebekers zijn ideaal om reclame maken voor uw merk of bedrijf. Bedenk een slimme promotieactie voor uw product of dienst en geef een thermosbeker met uw opdruk cadeau bij een aankoop. Kies voor een bedrukking met uw bedrijfsnaam, logo, slogan, artwork, grafisch ontwerp, foto, reclameboodschap of website. Evenementen, open dagen, teamuitjes, feesten, beurzen, congressen en workshops zijn perfecte gelegenheden om uw reisbeker als leuke weggever in te zetten. Thermo bekers zijn effectieve give-aways in combinatie met vele producten en diensten, bijvoorbeeld vakanties, auto?s en warme dranken. Tijdens jubilea of verjaardagen is het ook bijzonder leuk om een beker met een opdruk te personaliseren. Door de opdruk van de naam van de ontvanger geeft u een uniek gepersonaliseerd cadeau. Hiermee laat u zien dat u de relatie erg waardeert en maakt u elke ontvanger blij!

Bedrukken van thermosbekers met uw logo of bedrijfsnaam

Promofit is specialist in het bedrukken van give-aways. Thermo bekers vindt u bij ons in vele varianten, maten en kleuren. Wij bedrukken ze in één of meerdere kleuren of full colour. Ook graveren is op bepaalde modellen mogelijk. Promofit voorziet de reisbekers van uw keuze graag van uw reclametekst, logo, bedrijfsnaam, slogan, website, grafisch ontwerp of speciale boodschap. Kies bijvoorbeeld voor de goedkope Thermodrink, een kunstof model met oor. Of ga voor de RVS Supercup. Met de Flow thermo drinkfles kiest u voor een model dat aan een blikje doet denken. Of verras uw relaties met een luxe lekvrije Thermoboost van roestvrijstaal. Tevens kunnen wij diverse bedrukte geschenksets leveren, zoals de Thermoking. Naast warmtebekers heeft Promofit ook bidonsdrinkflessenmokken en glazen in het assortiment.

Voordelen van thermosbekers met bedrukking

Een rijtje voordelen:

 • Praktische weggever voor promotioneel succes;
 • Te bedrukken met uw logo, slogan en/of afbeelding;
 • In te zetten als gepersonaliseerd artikel;
 • Give-away die tot klantenbinding, naamsbekendheid en hogere verkopen leidt;
 • Snelle levering.

Thermosbekers met opdruk kopen bij Promofit: goedkoop en snel

Promofit is de juiste keuze voor het bedrukken van warmtebekers. Wij leveren deze artikelen snel en indien nodig met spoed. Dit doen we voor gegarandeerd de laagste prijzen! In onze webshop ziet u ons complete aanbod van goedkope artikelen. Bij elk product vindt u de specificaties en mogelijkheden voor het bedrukken. Via onze webshop kunt u direct een bestelling plaatsen. Eerst een offerte aanvragen is echter ook mogelijk. Wilt u meer weten of advies? Neem gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst!