Schoenpoetssets: poets uw marketing er eens mee op

Bedrukte schoenpoetssets bieden allerlei kansen om uw marketing eens flink op te poetsen. De setjes zijn te gebruiken voor het onderhoud van de schoenen van zowel dames als heren. Met een stel goed gepoetste schoenen komt u overal netjes en representatief voor de dag. Kies voor deze mogelijkheid om een goede indruk te maken en laat schoenpoetssetjes bedrukken met uw logo, reclametekst of bedrijfsnaam. Zo geeft u nieuwe glans aan uw merk!

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 182 25.

Het poetsen van schoenen met een promotioneel poetssetje

Door af en toe uw schoenen te poetsen ziet u er goed uit en gaat het schoeisel langer mee. Pak er een handig schoenpoetssetje bij en houd zo uw leren schoenen mooi. U begint met het aanbrengen van schoensmeer met een borsteltje of een doekje. Gebruik hiervoor een kleurloos schoenpoetsmiddel of een blikje schoensmeer in de kleur van uw schoenen of laarzen. Vervolgens poetst u de schoenen verder op met een grotere borstel of een zachte doek. Hiervan krijgen de schoenen een prachtige glans. Met verzorgde schoenen laat u een goede indruk achter tijdens een zakelijke bespreking, een date, een feestje, visite aan familie en bij vele andere gelegenheden. U wilt vast ook dat uw relaties en uw bedrijf een goede indruk maken. Deel dan eens schoenpoetssets met opdruk van uw bedrijfsnaam en/of logo uit. Een dergelijke actie zal een glansrijk resultaat hebben!

Uw bedrukking op schoenpoetssets: glansrijke promotie

Het laten bedrukken van schoenpoetssets met een promotionele boodschap zal uw naamsbekendheid en imago flink oppoetsen. Bedrukte schoenpoetsproducten zijn een leuk presentje voor de bezoekers van een beurs, open dag, festival, feest, congres, workshop of evenement. U kunt een schoenpoetssetje met uw bedrukking ook cadeau doen aan klanten die uw producten afnemen. Stuur het setje bijvoorbeeld mee bij de levering of reik het uit bij de kassa. Hiermee toont u uw waardering voor de klandizie en zullen klanten sneller aan u denken als ze weer iets nodig hebben. Iedere keer als zij hun schoenen poetsen zullen ze zich uw bedrijf herinneren!

Schoenpoetssets mooi laten bedrukken met uw logo

Promofit voorziet schoenpoetssets van een mooie bedrukking, bijvoorbeeld met uw logo, contactgegevens, bedrijfsnaam, tekst of grafisch ontwerp. U kunt onder meer de 5-delige Torton Schoenpoetsset laten bedrukken. Deze praktische set bestaat uit een metalen geschenkdoos met een potje schoensmeer (neutraal/kleurloos), een insmeerborstel, een glansborstel, een schoenlepel en een poetsdoek. In plaats van een opdruk kunt u ook kiezen voor een stijlvolle lasergravure. Wij blinken uit in de snelle levering van goedkope bedrukte relatieartikelen, ook bij een afname van kleine hoeveelheden. Dus of u nu een grote of een kleine bestelling heeft, wij zorgen dat u snel met uw nieuwe relatiegeschenken aan de slag kunt. Naast schoenpoetssets hebben we overigens ook leuke schoenveters in ons assortiment. Deze zijn ook te bedrukken!

De voordelen van bedrukte schoenpoetssets voor uw bedrijf

Een gepersonaliseerd schoenpoetssetje geeft glans aan de marketing van uw bedrijf. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Laag geprijsde weggever om schoenen en uw imago mee op te poetsen;
  • Handige give-away die zorgt voor een glansrijk resultaat;
  • Leuk promotioneel artikel voor zowel mannen als vrouwen;
  • Mooi weggevertje dat goed is voor uw naamsbekendheid;
  • Origineel relatiegeschenk voor tal van promotieactiviteiten;
  • Snel geleverd relatieartikel.

Voordelige schoenpoets sets met opdruk online kopen bij Promofit

Promofit is de voordelige leverancier van promotionele artikelen! Bij ons koopt u online goedkope schoenpoetssets, prachtig gepersonaliseerd met uw bedrukking. Wij bieden u laagste prijs garantie, een snelle bezorging en gratis een vrijblijvend ontwerp voor de opdruk. De schoenverzorgingsproducten in ons assortiment zijn bovendien ook in kleine aantallen te bestellen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u de best mogelijke service te geven. Neem dus gerust contact met ons op en stel uw vragen. Dit kan per e-mail, telefoon, chat en diverse social media.