Schoenen dragen en veters strikken

Vele modellen schoenen en laarzen hebben veters aan de bovenzijde. Dit geldt voor klassiek schoeisel, maar ook voor sportschoenen, wandelschoenen, sneakers en gympen. Omdat de schoenveter zo gangbaar is, leren we als kind al hoe we een veter moeten strikken. Dat is een techniek waar we de rest van ons leven veel plezier van hebben. Schoenveters zijn handig en gaan lang mee, dankzij het sterke materiaal. Zowel de platte als de ronde exemplaren zijn geschikt voor een bedrukking. Dit levert prachtige trendy schoenveters op, die een mooi detail zijn van uw outfit. Maak hier gebruik van en bestel bedrukte schoenveters!

Bedrukte schoenveters zijn leuke relatiegeschenken

Voor reclamedoeleinden en promotieacties zijn bedrukte schoenveters een goede keuze. Het zijn erg leuke en goedkope relatiegeschenken, waarmee u uw relaties echt kunt verrassen. Als gepersonaliseerd artikel zijn ze erg populair om met name sportieve schoenen te versieren en hiermee een eigen look te creëren. Met bedrukte schoenveters laten mensen zien waar ze van houden, waar ze achter staan of wat ze leuk vinden. Tevreden klanten zullen daarom een mooi ontworpen setje promotionele schoenveters erg waarderen. U kunt deze praktische give-aways bijvoorbeeld inzetten als premium of merchandise. Daarnaast kunt u ze uitdelen aan uw relaties bij evenementen, beurzen, festivals, feesten, congressen en open dagen. De veters met uw bedrukking passen bovendien prima in een envelop, dus u kunt ze ook slim inzetten bij een direct mail. Kies nu ook voor deze effectief manier van reclame maken!

Het bedrukken van deze handige weggevertjes

Voor het laten maken van schoenveters zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Dit laag geprijsde promotiemiddel maakt Promofit geheel op maat. Schoenveters met opdruk zijn dus echt unieke promotionele weggevers! Deze veters leveren we per paar, verpakt in een transparant uitdeelzakje. Kies bijvoorbeeld voor platte Schoenveters met Full Colour Sublimatie bedrukking. Hierbij wordt uw tekst, logo of artwork middels een hittepers in de vezels van de veter gedrukt. U kunt kiezen voor een enkelzijdige of dubbelzijdige opdruk. Of laat uw keuze vallen op het bedrukken van platte of ronde (tube) schoenveters. Deze veters zijn leverbaar in alle mogelijke kleuren en ze worden bedrukt in één of meerdere kleuren. Ook leveren wij goedkope Geweven Schoenveters met uw bedrijfsnaam of afbeelding. Dit type heeft maximaal twee kleuren: een achtergrondkleur en een kleur voor het inweven uw ontwerp. Bij Promofit kunt u ook goedkope schoenveters bestellen bij een lage afname!

Voordelen van schoenveters met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam

Schoenveters met uw opdruk hebben een aantal voordelen, zoals:
  • Originele manier om klanten te strikken voor uw product of dienst;
  • Praktische give-away die uw bekendheid vergroot;
  • Gepersonaliseerd artikel dat een goedkoop weggevertje is;
  • Trendy relatiegeschenk met een custom made ontwerp;
  • Gauw leverbaar;
  • Tevens bij een lage afname te bestellen.

Schoenveters snel en voordelig bedrukken laten bij Promofit

Schoenveters kunt u snel en voordelig laten bedrukken bij Promofit, ook als u slechts kleine aantallen nodig heeft. Wij voorzien deze hippe relatiegeschenken graag van een bedrukking met uw grafisch ontwerp, logo, bedrijfsnaam of tekst. De schoenveters zijn custom made. Deze give-aways worden in overleg met u compleet op maat gemaakt. Via onze webshop kunt u veilig online winkelen. Geef uw bestelling door of neem contact met ons op voor meer informatie.