Waarom een gepersonaliseerd cadeau of relatiegeschenk?

Als ondernemer is het belangrijk dat u een goede relatie met uw klanten opbouwt. Daarbij valt niet te ontkennen dat klanten nu eenmaal van de zogeheten 'giveaways' houden. Mensen worden er blij van als ze een leuke bedrukte mok cadeau bij de aankoop krijgen. De meeste mensen denken bij het horen van giveaways meteen aan de standaard bedrukte cadeaus denken, zoals bedrukte pennen en of een sleutelhanger met het logo of de bedrijfsnaam van het bedrijf erop. Deze cadeautjes zijn snel en goedkoop. Maar om echt een goede indruk achter te laten op uw klanten, komt u natuurlijk met heel andere cadeaus!

Bij Promofit kunt u de allerleukste en meest originele geschenken krijgen en laten bedrukken. Zowel een relatiegeschenk, als promotioneel materiaal. U kunt het allemaal laten bedrukken of een borduring kiezen naar eigen smaak en stijl. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een spaarpot cadeau te doen wanneer u een makelaarsbedrijf heeft of een gepersonaliseerd vogelhuisje met een opdruk van uw logo?

Bedrukte kookschorten

Een kookschort is een leuk en origineel cadeau dat door iedereen gebruikt zal worden. Wanneer u een bedrijf heeft dat gerelateerd is aan wonen en koken is dit heel erg leuk, maar in principe kunt u met zo'n leuk kookschort dat u heeft laten bedrukken met het logo of een slogan van uw bedrijf, iedereen blij maken.

Promofit biedt verschillende modellen kookschorten aan, waaronder de 5 volgende hardlopers; De schorten kunt u in verschillende kleuren en met verschillende opdruk bestellen. U kunt ze dus geheel naar eigen smaak laten bedrukken. Het Paint en Cook schort is natuurlijk erg leuk om weg te geven aan gasten met kinderen. U laat hier een kleurplaat op bedrukken. Leuk voor de kinderen om thuis in te kleuren, maar nog leuker wanneer kinderen dit schort aangereikt krijgen tijdens een etentje in een restaurant. Ze kunnen het schort dan meteen inkleuren en daar zijn de ouders dan ook weer blij mee, want nu zijn ze voorlopig wel even zoet!

Snel en goedkoop

Promofit biedt klanten de goedkoopste service en producten aan. Een goede bedrukking hoeft niet duur te zijn. Promofit begrijpt dat het voor de ondernemer natuurlijk niet de bedoeling is om meer aan deze giveaways kwijt te zijn dan te verdienen.

Goedkope schorten

Promofit biedt goedkope schorten aan. Een schort zonder opdruk kunt u aanschaffen vanaf 0,75 euro. Het duurste schort zonder opdruk is te verkrijgen vanaf 10,12 euro, maar dit is dan wel een erg uitgebreide versie. Dit is het Set avental katoenen keukenset en hier worden allerlei accessoires bijgeleverd.

Verder biedt Promofit ook een spoedlevering service aan, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

Custom made producten

Hoe leuk is het om een product geheel naar eigen smaak te kunnen ontwerpen? Promofit heeft een custom made service. Zo kunt u zelf een ontwerp maken en deze op het door u gekozen product plaatsen. Zo kunt u naast de kookschorten ook bijvoorbeeld een winkelwagenmuntje aan uw klanten cadeau geven. Op deze manier heeft u altijd een origineel cadeau om aan uw klanten mee te geven!

Beurzen, evenementen en feesten

Staat u met uw bedrijf op beurzen en evenementen? Dan is het een goed idee om van de situatie gebruik te maken en ervoor te zorgen dat al het serverend personeel een schort draagt met uw bedrukking of borduring erop. Ook op verdragsfeestjes is het leuk om de gastheer of gastvrouw een mooi schort cadeau te doen. Op deze manier maakt u tegelijkertijd door uw bedrukking een goede reclame voor uw bedrijf en mensen zullen dit onthouden.