Schorten bedrukken met logo

Heeft u een eigen bedrijf of onderneming en wilt u uw klanten graag een bijzonder bedankje in de vorm van een klein cadeautje meegeven? Dan is het natuurlijk het allerleukst als dit cadeau iets origineels is en denk daarbij eens aan een schort bedrukken! Helemaal bijzonder wordt het als er een bedrukking met het logo en de bedrijfsnaam van uw bedrijf op staat. Er is zoveel mogelijk op het gebied van promotioneel en ook duurzame cadeautjes weggeven, maar vooral als u een bedrijf runt dat raakvlakken heeft met koken en wonen, is het natuurlijk heel leuk om uw klanten een custom made keukenschort met logo mee te geven. Lees hieronder verder en ontdek alle mogelijkheden over schorten bedrukken, keukenschorten bedrukken en keukenschorten borduren met logo.

Snel vinden

Filter
Schorten
(29 artikelen)
1-18 van 29 artikelen
 1. Eco
  Orissa GOTS organisch katoenen schort van 200 g/m2
  • Vanaf 25 stuks
  • Afmeting : 70 x 100 cm
  • Duurzaam materiaal 
  • Met 2 aangrenzende zakken
 2. Populair
  DENIPUR Denim schort 240 gr/m²
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : 63 x 83 cm 
  • 240 gr/m² denim 
  • Geleverd in geschenkverpakking
 3. RAIPUR COLOUR Schort organisch katoen
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : 65 x 90 cm 
  • 200 gr/m² organisch katoen
  • Veel drukmogelijkheden
 4. RAIPUR Schort organisch katoen
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : 65 x 90 cm 
  • 200 gr/m² organisch katoen
  • Veel drukmogelijkheden
 5. NAGPUR COLOUR Schort organisch katoen
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : 88X68CM
  • Gemaakt van 340 gr/m² organisch katoen
  • Wordt per stuk in een doos geleverd.
 6. NAGPUR Schort organisch katoen
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmeting : 88 x 68 cm
  • Gemaakt van Organisch Katoen
  • Incl. Geschenkverpakking
Filter
Schorten
(29 artikelen)
1-18 van 29 artikelen

Bedrukken van schort voor beurzen, evenementen en feesten

Staat u met uw bedrijf op beurzen en evenementen? Dan is het een goed idee om een schort te bedrukken voor het serverend personeel, de barista en de barkeeper. Natuurlijk een schort met uw bedrukking of borduring erop! Ook op verjaardagsfeestjes is het leuk om de gastheer of gastvrouw een mooi schort cadeau te doen. Op deze manier maakt u tegelijkertijd door uw bedrukking een goede reclame voor uw bedrijf en mensen zullen dit onthouden.

Waarom een gepersonaliseerd cadeau of relatiegeschenk?

Als ondernemer is het belangrijk dat u een goede relatie met uw klanten opbouwt. Daarbij valt niet te ontkennen dat klanten nu eenmaal van give-aways houden. Mensen worden er blij van als ze een leuke bedrukte mok cadeau bij de aankoop krijgen. De meeste mensen denken bij het horen van give-aways meteen aan de standaard bedrukte cadeaus, zoals bedrukte pennen en of een sleutelhanger met het logo of de bedrijfsnaam van het bedrijf erop. Deze cadeautjes zijn snel en goedkoop. En hoe leuk is het om bijvoorbeeld een spaarpot cadeau te doen wanneer u een makelaarsbedrijf heeft of een gepersonaliseerd vogelhuisje met een opdruk van uw logo? Maar om écht een goede indruk achter te laten bij uw klanten, komt u natuurlijk met een uniek, bijzonder en waardevol cadeau dat ook nog eens praktisch is; een schort bedrukken! Leuk om te geven, leuk om te ontvangen. Een echte blikvanger is de de schort met logo of met een naam. Hoe stoer is het als u voor uw klant zijn eigen naam op een keukenschort laat borduren? En uw medewerkers zullen zich echt gezien weten als u hun schort mooi heeft laten borduren met het bedrijfslogo. Bij Promofit kunt u de allerleukste en meest originele geschenken vinden en laten bedrukken. Zowel een relatiegeschenk als promotioneel materiaal. U kunt het allemaal laten bedrukken of een borduring kiezen naar eigen smaak en stijl. Bij Promofit staan we garant voor kwaliteit, de laagste prijs en een snelle levering. U kunt direct bestellen in onze webshop, waar u altijd vrijblijvend een digitaal voorbeeld krijgt.

Bedrukte kookschorten

Een kookschort is een leuk en origineel cadeau dat door iedereen gebruikt zal worden. Wanneer u een bedrijf heeft dat gerelateerd is aan wonen en koken is dit heel erg passend, maar in principe kunt u met zo'n leuk keukenschort, dat u heeft laten bedrukken met het logo of een slogan van uw bedrijf, iedereen blij maken. Een keukenschort met logo bedrukken is een leuke blikvangen in een kerstpakket!


Promofit biedt verschillende modellen keukenschorten aan, waaronder de 5 volgende hardlopers:

Schorten bedrukken kan in verschillende kleuren, maten en met verschillende opdruk. U kunt schorten dus geheel naar eigen smaak laten bedrukken, zelfs in kleine oplage. Het Paint en Cook schort is natuurlijk erg leuk om weg te geven aan gasten met kinderen. U laat hier een kleurplaat op bedrukken. Leuk voor de kinderen om thuis in te kleuren, maar nog leuker wanneer kinderen dit schort krijgen tijdens een etentje in een restaurant. Ze kunnen het schort dan meteen inkleuren en de wachttijd voor hun eten vliegt voorbij.

Snel en goedkoop schorten bedrukken

Promofit biedt klanten de goedkoopste service en producten aan. Een goede bedrukking bij schort bedrukken hoeft niet duur te zijn. Promofit begrijpt dat het voor de ondernemer niet de bedoeling is om meer aan deze give-aways kwijt te zijn dan te verdienen. Daarnaast biedt Promofit ook een spoedlevering service aan voor het keukenschort bedrukken.

Goedkope schorten

Promofit biedt goedkope schorten aan. Laat ons uw schort bedrukken, want wij ontzorgen u tijdens het hele proces compleet. Een schort zonder opdruk kunt u aanschaffen vanaf 0,75 euro. Het duurste schort zonder opdruk is te verkrijgen vanaf 10,12 euro, maar dit is dan wel een enorme uitgebreide versie. Dit is het Set avental katoenen keukenset en hier worden allerlei accessoires bij geleverd.

Custom made producten

Hoe leuk is het om een product geheel naar eigen smaak te kunnen ontwerpen? Promofit heeft een custom made service. Zo kunt u zelf een ontwerp maken om uw schorten te bedrukken of om keukenschorten met logo te borduren. Op deze manier heeft u altijd een origineel cadeau om aan uw klanten mee te geven en uw medewerkers mooi mee uit te rusten!

Meer informatie over schort bedrukken

Mocht u nog speciale verzoeken hebben over het bedrukken van een keukenschort, een keukenschort met logo of in het algemeen over het bedrukken van schorten, neem gerust contact op met ons team. Wij zijn te bereiken via e-mail [email protected] en via telefoon op 076-50 18 225. Wij helpen u graag verder!