Glazen mokken

Geef uw relaties een leuke glazen mok met bedrukking cadeau! Een waardevol geschenk die de ontvanger zal blijven gebruiken. Mokken van glas bedrukt met uw logo of foto geven uw bedrijf/event een professionele uitstraling.

Snel vinden

Filter
Glazen mokken
(9 artikelen)
9 artikelen
Filter
Glazen mokken
(9 artikelen)
9 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Andere glazen mok modellen

Staat uw glazen mok er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via ons contactformulier, of bel met één van onze medewerkers op +31 (0)76 - 50 182 25. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.

Bedrukkingsmogelijkheden

Naast bedrukking zijn er (afhankelijk van het model glazen mok) ook andere mogelijkheden om een glazen mok van uw logo/ontwerp te voorzien. U kunt hierbij denken aan zandstralen van de mok, hierdoor ontstaat er een reliëf effect, welke een chique uitstraling geeft aan de mok. Het reliëf is op te vullen met een kleur, voor extra nadruk op de boodschap.

De mogelijkheden zijn enorm. Zo kunt u bij Promofit de mokken en kopjes rondom laten bedrukken, maar ook op het oortje, aan de binnenkant, op de bodem, etc. Speciale bedrukkingen op mokken waarbij de (foto)print verandert van kleur (Termo Ink) zijn ook mogelijk!

Wilt u advies over welke soort bedrukking het meest geschikt is voor uw ontwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of klantenservice, bel +31 (0)76 - 50 182 25.