Omkeerbare paraplu biedt extra gemak tijdens regenbuien

Een omkeerbare paraplu biedt in allerlei situaties extra gemak. Zo voorkomt u ongemak voor uw directe omgeving als u bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat de paraplu opent. Doordat deze paraplu van onderaf opent, is de kans kleiner dat u andere mensen in de menigte hindert. Verder is dit model na gebruik droog weg te zetten: de natte zijde klapt naar binnen en hierdoor drupt de reversible paraplu niet na op de grond of op het meubilair. Dankzij het innovatieve ontwerp is dit regenscherm ook bij het in- en uitstappen bij een auto eenvoudig te bedienen. Hiermee voorkomt u geklungel, natte pakken en krassen op de lak van uw auto. Reversible paraplu’s zijn kortom prachtige relatiegeschenken. Laat ze nu bedrukken met uw reclameboodschap, bedrijfsnaam of logo en zet hiermee uw bedrijf in de schijnwerpers!

Uw bedrijf promoten met bedrukte reversible paraplu’s

Een reversible paraplu met bedrukking is een praktische give-away, waarmee u veel relaties een groot plezier zult doen. Met dit promotionele artikel biedt u iedereen een goede bescherming tegen regenval. Omkeerbare paraplu’s met bedrukking zijn onder meer leuke weggevers tijdens open dagen, evenementen, festivals, congressen, feesten en beurzen. Ook zijn de bedrukte paraplu’s perfecte premiums om uw productaanbiedingen extra aantrekkelijk te maken. Een paraplu is altijd een dankbaar cadeau bij slecht weer, dus zorg dat u er een stel beschikbaar heeft voor uw klanten. Relaties die uw bedrijf bezoeken tijdens natte dagen, zullen u zeer dankbaar zijn als u ze een promotionele paraplu kunt aanbieden. Dit is erg goed voor uw imago en naamsbekendheid.

Het bedrukken van omklapbare paraplu’s

Bij Promofit zorgen we voor een prachtige bedrukking van reversible paraplu’s. Deze relatieartikelen zijn te bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. De Dundee Reversible paraplu is bijvoorbeeld een scherp geprijsd model dat handmatig opent en automatisch sluit. Het scherm bestaat uit een dubbele laag sterke stof. U kunt dit model gepersonaliseerd bestellen in diverse kleuren. Een opdruk is mogelijk op zowel de buitenkant als de binnenkant. Zoekt u toch een ander model paraplu om te laten bedrukken met uw logo of reclame? Kijk dan eens rond in ons overige assortiment paraplu’s, zoals klassieke paraplu’s en opvouwbare paraplu’s.

Het voordeel van omkeerbare paraplu’s met bedrukking

Een bedrukking op reversible paraplu’s laten zetten levert uw bedrijf de volgende voordelen op:
  • Zeer praktisch relatiegeschenk dat van pas komt bij regenachtig weer;
  • Leuke blikvanger waarmee uw naamsbekendheid groeit;
  • Goedkope weggever die bij veel marketingacties inzetbaar is;
  • Gepersonaliseerd relatieartikel dat zorgt voor klantenbinding;
  • Stijlvolle give-away;
  • Bedrukken aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde mogelijk;
  • Snel leverbaar, ook bij een lage afname.

Goedkope reversible paraplu’s kopen via de webshop van Promofit

Voor goede en betaalbare omkeerbare paraplu’s met opdruk gaat u naar Promofit! Wij verzorgen graag de bedrukking van reversible paraplu’s voor u. Bestellen is bij ons ook mogelijk als u kleine aantallen paraplu’s nodig heeft. Zo hebben wij voor ieder budget en elke soort promotieactie een oplossing. Wij leveren alle bedrukte paraplu’s bovendien snel. Onze medewerkers voorzien u daarnaast graag van advies over reversible paraplu’s die voldoen aan uw wensen. We kunnen bijvoorbeeld ook helpen met een ontwerp voor de opdruk. Dus neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!