Klassieke paraplu's: stijlvol relatiegeschenk dat beschermt tegen regen

Een degelijke klassieke paraplu is in Nederland een onmisbaar gebruiksvoorwerp. In ons land moet u immers altijd rekening houden met regen. Dit maakt de klassieke paraplu tot een ideaal artikel om in te zetten als give-away. Met uw opdruk op een paraplu werkt u aan de zichtbaarheid van uw bedrijf. Uw relaties zullen dit handige geschenk erg waarderen!

Snel vinden

Filter
Klassieke paraplu's
(31 artikelen)
1-18 van 31 artikelen
Filter
Klassieke paraplu's
(31 artikelen)
1-18 van 31 artikelen

Klassieke paraplu's: degelijke regenschermen voor elke doelgroep

Vroeger was de paraplu een artikel voor welgestelde dames. Het verhaal gaat dat mannen zich er pas rond 1750 mee durfden te vertonen. Dit gebeurde in Londen. Deze stad staat nu, vanwege het typische Engelse weer dat veel regen kent, ook bekend als "de stad van de paraplu's". De klassieke paraplu bleef lang een luxe product, totdat de productie in de 20e eeuw steeds goedkoper werd. Dit draagbare regenscherm wordt nog altijd geassocieerd met de Engelse gentleman. Inmiddels is de paraplu een modieus artikel dat in vele soorten verkrijgbaar is. Het valt bij elke doelgroep in de smaak. Met de bedrukking van een degelijke klassieke paraplu kiest u voor een populaire en effectieve give-away!

Promotie maken voor uw bedrijf met bedrukte klassieke paraplu's

Met een bedrukte klassieke paraplu maakt u iedereen blij! Het is een oplossing voor elke regenbui die zich aandient. Tijdens een avondje uit, een dagje naar de stad, een wandeling door het park of onderweg naar het werk komt een paraplu bij regenval goed van pas. Door klassieke paraplu's te laten bedrukken kunt u er slim reclame mee maken. Kies bijvoorbeeld voor een opdruk met uw logo, slogan, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp, reclameboodschap of afbeelding. Zet deze bedrukte promotionele toppers in als weggever tijdens evenementen, open dagen, beurzen, workshops, festivals, jubilea, teamuitjes, congressen en feesten. Vooral als er regen voorspeld is, zult u er goed mee scoren! Ook kunt u ze als gepersonaliseerd relatiegeschenk aanbieden bij de aankoop van uw product. Daarnaast is het fijn als u bij slecht weer uw klanten een paraplu kunt aanbieden. Richting klanten die bij u te gast zijn is dit een erg klantgericht gebaar! Zij zullen dit waarderen en dat is goed voor uw naamsbekendheid en imago!

Klassieke paraplu's met uw bedrijfsnaam of logo laten bedrukken

Het bedrukken van klassieke paraplu's gebeurt bij Promofit goed, voordelig en snel. Wij hebben diverse modellen in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van een goedkope Klassieke Paraplu (59 cm). Met opdruk van uw logo is dit een echte eyecatcher. Of ga voor een prachtige bedrukking van de eveneens voordelige Automatische Klassieke Paraplu (59 cm). Naast klassieke paraplu's levert Promofit ook verschillende andere soorten paraplu's, bijvoorbeeld stormparaplu's. Ook deze kunnen wij voor uw bedrukken met uw ontwerp. 

Voordelen van klassieke paraplu's met uw opdruk

Een aantal voordelen van het bedrukken van klassieke paraplu's:

  • Voordelige en praktische give-away;
  • Stijlvol gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Promotioneel artikel dat uw naamsbekendheid vergroot;
  • Snel leverbaar;
  • Diverse bedrukkingsmogelijkheden.

Goedkoop klassieke paraplu's bedrukken bij Promofit

Kies voor Promofit als u snel en goedkoop klassieke paraplu's wilt kopen, met of zonder opdruk. Wij verzorgen een snelle levering van uw bestelling. Bij elk artikel uit ons assortiment vindt u informatie over de kenmerken, mogelijkheden voor bedrukking en prijzen. U kunt via onze webshop vrijblijvend een offerte aanvragen of meteen paraplu's bestellen. Heeft u vragen of wenst u advies? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!