Schriften bedrukken: handige blikvangers

Schriften zijn handig voor iedereen die iets wil opschrijven. Deze voordelige schrijfboekjes zijn bijvoorbeeld onmisbaar op school. Bij ieder vak komen ze van pas om aantekeningen en oefeningen te maken. Ook op het werk of thuis bieden schriften veel gemak. Velen gebruiken ze voor het noteren van lijstjes, uitgaven, recepten en allerlei ideeën. Wilt u schriften laten bedrukken met uw eigen logo, tekst, decoratie? Dan bent u bij Promofit aan het juiste adres!

Snel vinden

Filter
Schriften
(10 artikelen)
10 artikelen
Filter
Schriften
(10 artikelen)
10 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Wat zijn schriften en waarvoor wordt het gebruikt?

Een schrift of cahier is een dun boekje waarin u kunt schrijven, schetsen en tekenen. De vellen papier zijn gevouwen en gebonden middels nietjes, een spiraal of draad. Het papier is meestal voorzien van lijntjes. Daarnaast heeft een schrift een kaft met of zonder een bedrukking. Schoolschriften hebben vaak allerlei bonte prints. Deze combineren prachtig met aanverwante schoolspullen, zoals balpennen en potloden, met dezelfde opdruk. Zakelijke cahiers met harde kaft en een stijlvol ontwerp zijn ideaal voor het noteren van belangrijke afspraken en gegevens tijdens vergaderingen en gesprekken. Dit geeft een professionele uitstraling, bekijk eens de cahier collection van Moleskine. Verder zijn bedrukte schriften erg praktisch tijdens seminars, workshops en cursussen. Ook thuis bieden schriftjes allerlei mogelijkheden. Maak er bijvoorbeeld een reisdagboek, notitieboekje, receptenboekje of plakboek van.

Schriften bedrukken als relatiegeschenk

Laat college schriften bedrukken in full colour met foto’s, grafische motieven en teksten. Er is ontzettend veel mogelijk qua stijl, kleur en vormgeving. Voor iedere smaak zijn de mooiste schriftjes te maken. Door de omslag te laten bedrukken creëert u een schitterende eyecatcher, bijvoorbeeld voor uw kunst, illustraties of reclame. De bedrukte schriften kunt u verkopen of gratis weggeven aan uw relaties, bijvoorbeeld om uw bedrijf of werk te promoten. Allerlei doelgroepen, van jong tot oud, bereikt u met gepersonaliseerde schriftjes. Zo zijn exemplaren met uw opdruk erg leuk als relatiegeschenk tijdens een beurs, congres of evenement. Ook kunt u ze aanbieden bij de verkoop van uw producten. Combineer een gratis setje schriften met uw opdruk bijvoorbeeld met een tijdelijke actie in uw (web)winkel. Of laat schriften bedrukken met de naam en het logo van uw bedrijf en deel ze uit aan uw medewerkers. Zij kunnen deze schrijfboekjes mooi gebruiken tijdens bijeenkomsten met klanten en andere relaties van uw organisatie. Dit geeft een representatieve indruk en vergroot de bekendheid van uw bedrijf.

Bestel schriften met eigen logo in diverse formaten en kleuren

Bestel via Promofit online schriften met uw eigen foto’s, grafisch ontwerp of slogan. In ons assortiment vindt u diverse formaten en uitvoeringen. Deze zijn te bestellen in kleine en grote hoeveelheden. Wij bedrukken onder meer Paper book schriften met een omslag van karton. Deze zijn verkrijgbaar in A6-, A5- en A4-formaat. De boekjes hebben tachtig vellen gerecycled papier. Een andere optie is bijvoorbeeld de bedrukking van het Spiraly lederlook schrift met 96 gelinieerde bladzijden. De cover van dit model is door middel van zeefdruk en diverse speciale druktechnieken, zoals blinddruk en hot stamping, van uw opdruk te voorzien. Zowel blinddruk (debossing) als hot stamping zijn vormen van reliëfdruk. Deze drukmethodes geven uw opdruk een chique look. Wist u dat het aanbieden van sets van twee of drie schriftjes erg populair is? Dit kunnen exemplaren met dezelfde print zijn, maar ook verschillende varianten in dezelfde stijl. Een serie met verschillende bedrukkingen geeft u en uw doelgroep meer keuzevrijheid. Ook maakt dit het eenvoudiger voor de gebruiker om de verschillende schriften van elkaar te onderscheiden. Naast schriften kan Promofit tevens andere kantoorartikelen voor u bedrukken, zoals etuis en rekenmachines.

Voordelen van schriften met bedrukking

De pluspunten van schriften bedrukken voor u op schrift:

  • Praktische blikvangers voor uw opdruk;
  • Leuke weggevers;
  • Veelzijdige promotionele artikelen;
  • Goedkope kantoorartikelen;
  • Populaire schoolspullen;
  • Handig marketinginstrument;
  • Te bestellen in kleine en grote oplages;
  • Korte levertijd.

Mooie schriften bedrukken: goedkoop en snel via Promofit

Heeft u uw idee voor het bedrukken van schriften al opgeschreven? Werk het verder uit en maak uw idee werkelijkheid door bedrukte schriftjes bij Promofit te bestellen. Kijk rond in onze laag geprijsde collectie, ontvang desgewenst een offerte en maak uw keuze. Plaats online uw bestelling en profiteer van onze uitstekende service en snelle levering. Als de planning het toelaat, is in veel gevallen zelfs een spoedlevering mogelijk. U ontvangt gratis een ontwerp voor de bedrukking. Verder helpen we u graag met advies en aanvullende informatie over het bedrukken van schriften en onze andere producten. Heeft u speciale wensen of zoekt u iets speciaals? Geef het aan, want er is vaak meer mogelijk dan u denkt.