Moleskine notitieboekjes bedrukken: ideaal voor onderweg

Moleskine notitieboekjes zijn wereldberoemd en geliefd. Vele creatievelingen en knappe koppen maken er graag gebruik van. Voor het maken van aantekeningen of berekeningen, het vastleggen van afspraken, het tekenen van schema’s of een eerste schets van een kunstwerk. De sterke boekjes hebben zuurvrij papier van hoge kwaliteit en een handig elastiek dat als sluiting dient. Verder zijn Moleskine boekjes te herkennen aan de afgeronde hoeken, een lint als bladwijzer en een praktisch opbergvakje achterin.

Snel vinden

Filter
Moleskine notitieboekjes
(30 artikelen)
1-18 van 30 artikelen
 1. 1
  Moleskine Classic L hardcover notitieboek - gelinieerd
  • Vanaf 25 stuks
  • Large Gelinieerd
  • Uitstraling met klasse
  • 240 ivoorkleurige pagina's
 2. Moleskine Cahier Journal L - gelinieerd
  • Vanaf 50 stuks
  • Lage afname mogelijk
  • Uitstraling met klasse
  • Afmeting : 21 x 13 x 0,67 cm 
 3. Moleskine geschenkset met notitieboek en pen
  • Vanaf 25 stuks
  • Set met boekje en pen
  • Kleur: Zwart
  • Luxe geschenkset
Filter
Moleskine notitieboekjes
(30 artikelen)
1-18 van 30 artikelen

Wat is de geschiedenis van Moleskine notitieboekjes?

De oorsprong van Moleskine gaat terug naar een specifiek type notitieboekje dat populair was onder reizigers, kunstenaars en schrijvers in de 19e en vroege 20e eeuw. Deze notitieboekjes werden gemaakt met een stevige zwarte kaft, afgeronde hoeken, een elastische sluiting en een speciale opbergpocket voor losse papieren. Ze werden vervaardigd door verschillende ambachtelijke boekbinders in Parijs en waren geliefd vanwege hun duurzaamheid en draagbaarheid.

Het moderne Moleskine-merk zoals we dat nu kennen, werd in 1997 opgericht door de Italiaanse uitgeverij Modo & Modo. Ze creëerden notitieboekjes die het ontwerp en de functionaliteit van de traditionele moleskineboekjes weerspiegelden. Het Moleskine-merk behield de kenmerkende eigenschappen van de klassieke notitieboekjes, zoals de elastische sluiting en de opbergpocket, terwijl het ook nieuwe variaties en formaten introduceerde om aan moderne behoeften te voldoen.

Het Moleskine-merk is in de loop der jaren uitgebreid naar een breed scala aan producten, waaronder agenda's, schetsboeken, notitieblokken, pennen en meer. Het heeft zijn plaats gevonden in de wereld van creativiteit, kunst, literatuur en zakelijk gebruik.

Al met al heeft Moleskine een rijke geschiedenis die teruggaat naar de bohémien- en kunstscènes van het verleden, en het merk heeft die erfenis op eigentijdse wijze voortgezet.

Wat betekent Moleskine?

De term "moleskine" zelf verwijst naar het fijne, molle leer dat oorspronkelijk werd gebruikt om de kaften van deze notitieboekjes te maken. Deze boekjes werden vaak gebruikt door beroemde creatieve personen zoals Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway en Bruce Chatwin.

Gepersonaliseerd Moleskine notitieboekje voor al uw notities en ideeën

In een Moleskine notitieboekje kunt u al uw ideeën, lijstjes, notities en dergelijke kwijt. Ze zijn ideaal voor onderweg, thuis of op het werk. Tijdens een opleiding, vergadering, workshop, interview of congres komen de notebooks goed van pas. Zo heeft u altijd een handig notepad bij de hand voor het opschrijven van steekwoorden voor een presentatie of een verslag. Ook voor het noteren van namen, een planning, recepten en dergelijke zijn Moleskine boekjes erg handig. Ze zijn verkrijgbaar met gelinieerd, stippellijn, geruit en blanco papier en u kunt er dus in schrijven, tekenen, schetsen en uw creativiteit in kwijt. Dankzij het elastiek en het lint kunt u het boekje gemakkelijk sluiten en op een bepaalde pagina openslaan. Het handige vakje achterin heeft de vorm van een envelop en is te gebruiken voor het opbergen van losse blaadjes.

Uw bedrijf promoten met bedrukte Moleskine artikelen

Met bedrukte Moleskine notitieboekjes zal uw bedrijf goede sier maken, want het zijn echte kwaliteitsproducten die klasse uitstralen. De luxe notitieboekjes zijn een populair gepersonaliseerd relatiegeschenk onder een breed publiek. U kunt ze onder meer inzetten als give-away op een beurs, een evenement, een feest of een congres. Ook bij een verkoopgesprek is een Moleskine notitieboekje met opdruk een leuk presentje. De met uw logo of bedrijfsnaam bedrukte boekjes zijn daarnaast prima te verzenden als extraatje bij een direct mail aan uw klanten. De boekjes worden vaak intensief en lang gebruikt. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf onder uw doelgroep snel groeien. Moleskine notitieboekjes met bedrukking zijn kortom zeer effectieve promotionele artikelen!

De bedrukking van Moleskine notitieboeken

Wilt u Moleskine notitieboekjes voordelig laten bedrukken met uw tekst, monogram, afbeelding, grafisch ontwerp, logo of bedrijfsnaam? Dan is Promofit u graag van dienst. Wij verzorgen de bedrukking van diverse Moleskine producten voor een lage prijs. Ook voor de bestelling van een kleine oplage kunt u bij ons terecht. Wij leveren de notitieboeken in verschillende maten en kleuren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Moleskine Classic Hard Cover Pocket. Deze goedkope pocketversie heeft een klassiek kaft van hard karton. Of laat bijvoorbeeld de stijlvolle Moleskine Classic Soft Cover Large bedrukken in uw eigen stijl. Deze variant heeft een prachtig zacht kaft. Of wat dacht u van een exclusief cadeau in de vorm van zo’n fantastische Moleskine Smart Writing Set? Wat u met de speciale pen uit deze schrijfset noteert wordt gedigitaliseerd en dat is handig voor het delen, bewerken en organiseren van uw ideeën. Deze set kunnen we per stuk leveren en personaliseren, zodat elk exemplaar werkelijk uniek is. Dat is pas een persoonlijk gebaar!

Belangrijke voordelen van bedrukte Moleskine boekjes

Moleskine boekjes gepersonaliseerd met uw opdruk hebben de volgende voordelen:

 • Mooie relatiegeschenken;
 • Praktische weggevers;
 • Voordelige zakelijke give-aways;
 • Promotionele artikelen die uw naamsbekendheid vergroten;
 • Leuke weggevertjes voor tal van promotieactiviteiten;
 • Ook leverbaar in kleine aantallen;
 • Snelle levering.

Goedkope Moleskine notitieboekjes bedrukken bij Promofit

Voor prachtige bedrukte Moleskine notitieboekjes hoeft u niet verder te zoeken. Bij Promofit bedrukken we namelijk Moleskine artikelen voor lage prijzen. Wij kunnen de boekjes door middel van diverse druktechnieken van uw logo, slogan, afbeelding, bedrijfsnaam of contactgegevens voorzien. In onze webshop vindt u diverse scherp geprijsde Moleskine producten. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of plaats direct een bestelling voor het bedrukken van het artikel van uw keuze.