Horeca benodigdheden bedrukken met reclame

Vele artikelen in de horeca zijn te voorzien van een opdruk. Restaurants, cafés en hotels vergroten hiermee het effect van hun marketing. Denk aan het bedrukken van verpakkingen, bedrijfskleding en barproducten met een logo. Dergelijke zaken dragen bij aan de naamsbekendheid en de uitstraling van uw horecaonderneming. De presentatie is immers erg belangrijk voor de beleving van uw gasten. Promofit levert voor lage prijzen prachtige horecamaterialen met sublieme opdruk. Kijk gauw rond in ons uitgebreide assortiment.

Relatiegeschenken voor horecagelegenheden

Horecaondernemers kunnen bedrukte artikelen op diverse manieren inzetten voor promotieactiviteiten. Kookgerei, bestek en barartikelen met uw opdruk zijn bijvoorbeeld erg leuk als relatiegeschenk voor uw gasten en andere relaties. Het tonen van uw waardering met een presentje, levert een stuk klantenbinding op. Door de bedrukking zal de ontvanger van het geschenk nog vaak aan u denken. De naam van uw kroeg, lunchroom of strandtent wordt zo beter onthouden. Relatieartikelen dragen bij aan een positief gevoel over uw horecazaak. Hiermee stimuleert u gasten om vaker bij u langs te komen voor een voedzame lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner.

Promotiemateriaal in de horeca gebruiken

Middels bedrukte promotiematerialen vergroot u de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw horecabedrijf. Zo is het zeer effectief om bedienend personeel en koks horecakleding met uw bedrijfslogo te laten dragen. Een kelner met een sloof in uw huisstijl valt bijvoorbeeld extra op, zeker als het weer druk is op het terras. Hiermee maakt u het uw gasten gemakkelijk om uw personeel te herkennen en gauw wat lekkers te bestellen. Ook het gebruik van verpakkingen met uw opdruk is een goede manier om reclame te maken. Broodzakken en pizzadozen met uw bedrijfsnaam zijn bijvoorbeeld onmisbaar voor een professionele presentatie van uw afhaalmenu of de bezorging van maaltijden. Horecabenodigdheden met opdruk zijn kortom erg belangrijk voor een succesvolle marketingstrategie.

Horeca artikelen in uw huisstijl bedrukken

Horeca materialen vallen extra op met een bedrukking, zoals uw tekst, grafisch ontwerp of foto. Kijk rond in het laag geprijsde aanbod van Promofit en laat uw bestelling door ons bedrukken in de stijl van uw bedrijf. Dit kan veelal in full colour of in een enkele kleur. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, dus ook voor uw broodjeszaak of discotheek. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en een scherpe offerte. Desgewenst is hulp bij het ontwerp van de bedrukking mogelijk en ook voor custom made oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden laagste prijsgarantie en zorgen voor een snelle levering. Bestel bijvoorbeeld schitterende keukensets en ovenwanten met uw bedrukking. Of laat uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en website drukken op aanstekers en flessenopeners. Geef ze bij een promotieactie cadeau aan uw doelgroep en geef uw omzet zo een fantastische boost.

De voordelen van bedrukte horeca producten

Ga aan de slag met bedrukte horeca artikelen en proost op de volgende voordelen:

  • Effectieve reclamedragers;
  • Vergroot de naamsbekendheid van uw horecagelegenheid;
  • Bereik uw doelgroep;
  • Professionele uitstraling van uw horecazaak;
  • Bruikbaar bij vele promotionele activiteiten;
  • Herkenbaarheid van uw bedrijf en personeel verbeteren;
  • Goedkope relatiegeschenken die passen bij uw bedrijf en doelgroep;
  • Op maat gemaakt, met uw eigen vorm of ontwerp, is mogelijk;
  • In grote en kleine oplages leverbaar;
  • Snel te leveren.

Promofit levert voordelige promotieartikelen voor horecabedrijven

Ook voor horecaondernemers is Promofit absoluut gastvrij. Wij leveren een uitgebreide collectie horecagerelateerde artikelen voor lage prijzen: van fraaie barartikelen, horecakleding en verpakkingen tot mooi kookgerei en bestek. Deze producten voorzien wij graag van een schitterende opdruk, zodat ze door u te gebruiken zijn voor marketingdoeleinden. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze en uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Ontvang vrijblijvend een offerte of bestel direct via onze webshop. U kunt rekenen op een korte levertijd en een uitstekende service.