Drijvende sleutelhangers maken met uw logo

Niets is zo vervelend als het verliezen van uw sleutels bij een onverwachte val in een rivier of meer. Met een drijvende sleutelhanger voorkomt u dit. Vooral als u regelmatig op of aan het water verkeert, is een sleutelhanger die blijft drijven een uitkomst. Deze sleutelhangers van EVA foam zijn geheel op maat te maken voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld in de vorm van uw logo of naam, een reddingsboei of zeilboot. Ook zijn er standaardvormen verkrijgbaar die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, zoals de populaire dobber sleutelhangers van kurk of drijvende sleutelhanger boei. Kortom, bedrukte drijfbare sleutelhangers zijn erg leuke give-aways met veel mogelijkheden en passen in elk budget!

Snel vinden

Filter
Drijvende sleutelhangers
(4 artikelen)
4 artikelen
 1. 1
  Custom made
  Drijvende sleutelhangers EVA foam (custom made)
  • Vanaf 250 stuks
  • Eigen vorm mogelijk
  • Lichtgewicht sleutelhanger
  • Zacht en krasbestendig
 2. 2
  Sleutelhanger drijvend XL
  • Vanaf 250 stuks
  • Hoogte 78 mm
  • 4 kleuren beschikbaar
  • Incl. sleutelring
 3. 3
  Eco artikel
  BOAT Drijvende sleutelhanger kurk
  • Vanaf 50 stuks
  • Afmeting 90 x 40 x 15 mm
  • Materiaal kurk
  • 2 kleuren touwtje
 4. TAPON Sleutelhanger met kurk
  • Vanaf 100 stuks
  • Afmeting Ø 23,5 x 44 mm
  • Materiaal kurk
  • Incl. hanger
Filter
Drijvende sleutelhangers
(4 artikelen)
4 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Waarom kiezen voor een drijvende sleutelhanger?

Als u graag gaat varen, zwemmen of vissen is een drijvende sleutelhanger eigenlijk onmisbaar. Het is een prettig idee dat een sleutelhanger blijft drijven nadat u ze bij een onverwachte beweging tijdens het zeilen per ongeluk verliest. Watersporters en schippers in de beroepsvaart gebruiken daarom vaak sleutelhangers van materiaal met een goed drijfvermogen. Naast het functionele aspect is een drijvende sleutelhangers ook een leuke en voordelige promotie artikel! Door de vele mogelijkheden op het gebied van custom drijvende sleutelhangers is er een perfect passende promo artikel zo gecreëerd! Een vaak gekozen vorm op maat is een zeilboot of bootje waarin het logo is verwerkt. Het EVA foam schuim materiaal leent zich perfect om te bedrukken met naam, logo's, telefoonnummer en dergelijke. Daarnaast bieden we ook standaard modellen drijvende sleutelhangers aan. Een populair model is de dobber sleutelhanger in de vorm van een boei. Niet alleen watersport bedrijven bestellen onze drijvende sleutelhangers. Door het zachte schuim materiaal zijn deze sleutelhangers ook zeer kindvriendelijk en zijn daarom ideaal als promo weggever voor jong en oud.

Reclame maken met sleutelhanger die blijft drijven

Bedrukte sleutelhangers die kunnen drijven, zijn leuke artikelen om reclame mee te maken. U kunt er het succes van uw promotionele acties mee vergroten. Door drijvende sleutelhangers met uw bedrukking bijvoorbeeld uit te delen in het kader van een promotiecampagne versterkt u de boodschap en zal deze beter blijven hangen bij uw doelgroep. Met opdruk van uw bedrijfsnaam vergroot u uw naamsbekendheid, want iedereen vindt het leuk om een bedrukte drijvende sleutelhanger te bevestigen aan de autosleutels of huissleutels. Goede gelegenheden om een gepersonaliseerd sleutelhangertje uit te delen, zijn onder andere een open dag, een beurs, een verkoopgesprek, een festival of een evenement. Uw klanten en andere relaties zullen dit een leuk gebaar vinden en dat is goed voor de klantenbinding!

Drijvende sleutelhanger maken met uw naam of logo

Bij Promofit vindt u diverse drijfbare sleutelhangers die u kunt laten personaliseren met bijvoorbeeld een opdruk van uw merknaam, grafisch ontwerp of logo. Wij leveren goedkope drijvende sleutelhangers, waarbij bepaalde modellen al bij een kleine afname van vijftig stuks leverbaar zijn. Laat bijvoorbeeld de voordelige Fender bedrukken. Of kies voor de bedrukking van een drijvende sleutelhanger in de vorm van een reddingsboei. Zoekt u een gepersonaliseerd relatiegeschenk met een eigen vorm? Dan kunt u kiezen voor het bedrukken van drijvende sleutelhangers van EVA foam. Dit type kent u wellicht van de BOB-campagne. Deze lichtgewicht sleutelhangers zijn gemaakt van zacht schuimrubber dat in vele vormen en kleuren leverbaar is. Hiermee is het mogelijk de vorm van uw bedrijfslogo, een beeldmerk, een tekst of een cartoon voor de productie van custom made sleutelhangers te gebruiken. Promofit biedt u een uitgebreid assortiment bedrukte sleutelhangers. Zo leveren wij ook sleutelhangers van houtmetaal en kunststof.

Voordelen van drijvende sleutelhangers met bedrukking

Drijvende sleutelhangers met uw promotionele opdruk hebben vele voordelen. De belangrijkste zijn:

 • Laag geprijsd relatiegeschenk dat voorkomt dat sleutels zinken;
 • Vele standaard modellen met korte levertijd;
 • Laat drijvende sleutelhangers maken in eigen vorm, zoals zeilboot, boei, naam of logo;
 • Populair weggevertje waarmee u klanten bindt;
 • Promotioneel artikel dat uw naamsbekendheid en imago verbetert;
 • Handige give-away die ook in kleine aantallen te leveren is;
 • Uw bestelling heeft u snel in huis.

Drijvende sleutelhangers in de vorm van een bootje of boei

Via Promofit kunt u goedkope drijvende sleutelhangers bestellen. Wij bedrukken deze relatiegeschenken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, artwork, contactgegevens, afbeelding of tekst. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een lage afname en een op maat gemaakt product. Custom made drijvende sleutelhangers van EVA foam leveren wij geheel op basis van uw wensen, zodat uw give-away perfect aansluit op uw promotieactie. Heeft u vragen? Ons verkoopteam staat u hierover graag te woord, dus neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.