Met een drijvende sleutelhanger raken sleutels niet zoek in het water

Niets is zo vervelend als het verliezen van uw sleutels bij een onverwachte val in een rivier of meer. Met een drijvende sleutelhanger voorkomt u dit. Vooral als u regelmatig op of aan het water verkeert, is een sleutelhanger die blijft drijven een uitkomst. Deze sleutelhangers zijn geheel op maat te maken voor promotionele doeleinden. Ook zijn er standaardvormen verkrijgbaar die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bedrukte drijfbare sleutelhangers zijn erg leuke give-aways.

Snel vinden

Filter
Drijvende sleutelhangers
(5 artikelen)
5 artikelen
Filter
Drijvende sleutelhangers
(5 artikelen)
5 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Zorgen dat uw sleutels niet zinken

Als u graag gaat varen, zwemmen of vissen is een drijvende sleutelhanger eigenlijk onmisbaar. Het is een prettig idee dat uw sleutels niet naar de bodem van de zee zullen zinken, bijvoorbeeld als u ze bij een onverwachte beweging tijdens het zeilen per ongeluk verliest. Watersporters en schippers in de beroepsvaart gebruiken daarom vaak sleutelhangers van materiaal met een goed drijfvermogen. Uiteraard zijn drijvende sleutelhangers ook een leuke versiering aan uw sleutelbos!

Reclame maken met drijvende sleutelhangers

Bedrukte sleutelhangers die kunnen drijven, zijn leuke artikelen om reclame mee te maken. U kunt er het succes van uw promotionele acties mee vergroten. Door drijvende sleutelhangers met uw bedrukking bijvoorbeeld uit te delen in het kader van een promotiecampagne versterkt u de boodschap en zal deze beter blijven hangen bij uw doelgroep. Met opdruk van uw bedrijfsnaam vergroot u uw naamsbekendheid, want iedereen vindt het leuk om een bedrukte drijvende sleutelhanger te bevestigen aan de autosleutels of huissleutels. Goede gelegenheden om een gepersonaliseerd sleutelhangertje uit te delen, zijn onder andere een open dag, een beurs, een verkoopgesprek, een festival of een evenement. Uw klanten en andere relaties zullen dit een leuk gebaar vinden en dat is goed voor de klantenbinding!

Drijfbare sleutelhangers laten voorzien van uw bedrukking

Bij Promofit vindt u diverse drijfbare sleutelhangers die u kunt laten personaliseren met bijvoorbeeld een opdruk van uw merknaam, grafisch ontwerp of logo. Wij leveren goedkope drijvende sleutelhangers, waarbij bepaalde modellen al bij een kleine afname van vijftig stuks leverbaar zijn. Laat bijvoorbeeld de voordelige Fender bedrukken. Of kies voor de bedrukking van een drijvende sleutelhanger in de vorm van een reddingsboei. Zoekt u een gepersonaliseerd relatiegeschenk met een eigen vorm? Dan kunt u kiezen voor het bedrukken van drijvende sleutelhangers van EVA foam. Dit type kent u wellicht van de BOB-campagne. Deze lichtgewicht sleutelhangers zijn gemaakt van zacht schuimrubber dat in vele vormen en kleuren leverbaar is. Hiermee is het mogelijk de vorm van uw bedrijfslogo, een beeldmerk, een tekst of een cartoon voor de productie van custom made sleutelhangers te gebruiken. Promofit biedt u een uitgebreid assortiment bedrukte sleutelhangers. Zo leveren wij ook sleutelhangers van houtmetaal en kunststof bestellen.

De vele voordelen van drijvende sleutelhangers met bedrukking

Drijvende sleutelhangers met uw promotionele opdruk hebben vele voordelen. De belangrijkste zijn:

  • Laag geprijsd relatiegeschenk dat voorkomt dat sleutels zinken;
  • Leverbaar op basis van uw specificaties, zoals een eigen vorm;
  • Populair weggevertje waarmee u klanten bindt;
  • Promotioneel artikel dat uw naamsbekendheid en imago verbetert;
  • Handige give-away die ook in kleine aantallen te leveren is;
  • Uw bestelling heeft u snel in huis.

Voor lage prijzen drijvende sleutelhangers laten bedrukken via Promofit

Via Promofit kunt u goedkope drijvende sleutelhangers bestellen. Wij bedrukken deze relatiegeschenken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, artwork, contactgegevens, afbeelding of tekst. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een lage afname en een op maat gemaakt product. Custom made drijvende sleutelhangers van EVA foam leveren wij geheel op basis van uw wensen, zodat uw give-away perfect aansluit op uw promotieactie. Ons verkoopteam staat u hierover graag te woord, dus neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies