Een sleutelbos versieren of herkenbaar maken

Een sleutelbos kunt u versieren of herkenbaar maken met een sleutelhanger die u leuk vindt. Uw sleutels vallen zo beter op en u vist ze gemakkelijker uit uw tas. Ook kunt u met een sleutelhanger uw voorkeur of smaak aangeven. Sleutelhangers zijn er in alle soorten, vormen, materialen, kleuren, maten en stijlen. Ze worden vaak van de volgende kunststoffen gemaakt: PU Foam, PVC, plastic, rubber, schuimrubber, siliconen, plexiglas en acryl. Kunststof sleutelhangers zijn zeer geschikt als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Laat deze goedkope weggevertjes nu ook bedrukken met uw logo, afbeelding, tekst of bedrijfsnaam en maak uw relaties er blij mee!

Sleutelhangers van acryl of andere kunststoffen voor uw promotieacties

Om het effect van uw promotieacties te versterken kunt u bedrukte kunststof sleutelhangers inzetten. Veel mensen vinden een promotionele sleutelhanger met bedrukking erg leuk om te ontvangen. Ze gebruiken ze graag bij hun huissleutels, fietssleutels of autosleutels. U kunt bijvoorbeeld van de eigen vorm van het beeldmerk van uw actie een custom made sleutelhanger laten maken. Dit geldt ook voor uw bedrijfslogo, mascotte, een cartoon, tekening of een tekst. Plastic sleutelhangers met uw opdruk zijn populaire weggevertjes tijdens beurzen, klantvisites, open dagen, festivals, congressen, feesten en evenementen. Ze zijn bovendien ook zeer effectief als u ze meestuurt bij een promotionele mailing. Uw brief zal goed opvallen tussen de overige post en de ontvanger extra uitnodigen om in te gaan op uw aanbod. Bovendien is de kans behoorlijk groot dat ze een gepersonaliseerd sleutelhangertje zullen gaan gebruiken en dat is goed voor uw zichtbaarheid!

Plastic sleutelhangers met opdruk van uw logo bestellen

Promofit levert goedkope promotionele sleutelhangers van verschillende soorten kunststoffen. Ons assortiment is groot en we kunnen deze handige give-aways voor u bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, slogan, bedrijfsnaam, contactgegevens, afbeelding of grafisch ontwerp. Voor elk budget en ook bij een lage afname zijn er diverse mooie plastic sleutelhangers met opdruk verkrijgbaar. Het model Tao OpenUp is bijvoorbeeld een voordelige sleutelhanger in de vorm van een flesopener. Een zaklamp met sleutelhanger is ook een erg populair product om te laten bedrukken. De Trans Purse sleutelhanger is een transparant geld- of sleutelbeursje met rits en sleutelring. Dit type is in zes prachtige kleuren leverbaar. Wilt u graag een custom made kunststof sleutelhanger? Laat dan bijvoorbeeld een drijvende sleutelhanger van EVA foam maken. Deze sleutelhangers van lichtgewicht schuimrubber zijn zacht en blijven drijven op het water. Bekijk ons complete assortiment sleutelhangers in onze webwinkel, vind het model dat bij u past en bestel deze give-aways met een prachtige bedrukking!

Profiteer van het voordeel van kunststoffen sleutelhangers met opdruk

Bedrukte kunststof sleutelhangers leveren diverse voordelen op, zoals:
  • Goedkoop gepersonaliseerd weggevertje;
  • Te bestellen met uw eigen vorm;
  • Populair en praktisch relatiegeschenk;
  • Promotiemiddel dat goed is voor het effect van uw reclame;
  • Leuke give-away die u snel in huis heeft.

Voordelige plastic sleutelhangers laten bedrukken bij Promofit

Laat bij Promofit laag geprijsde kunststoffen sleutelhangers van uw bedrukking voorzien! In onze webshop vindt u een ruim assortiment goedkope kunststof sleutelhangers. Deze kunnen wij voor u bedrukken met uw grafisch ontwerp, cartoon, foto, afbeelding, logo, bedrijfsnaam of tekst. Hiervoor zijn ook bij een bestelling van kleine aantallen mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw bedrukte sleutelhangers snel te leveren!