Houten sleutelhanger met gravure, een milieuvriendelijk geschenk

Een houten sleutelhanger graveren zorgt voor een elegant geschenk welke niet snel zal slijten. De gravure blijft voor altijd in het hout staan waardoor het een erg duurzaam geschenk is. Deze sleutelhangers van hout zijn in iedere branch goed te gebruiken. De sleutelhangers in der vorm van een huisje met houten afwerking kunnen goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld makelaars of bouwbedrijven waar een klassiek rondje voor bijna iedere organisatie gebruikt kan worden. Op zoek naar een variatie op de houten sleutelhangers? Denk dan eens aan een bamboo variant! Deze zijn nagenoeg gelijk qua uitstraling en bieden dezelfde mogelijkheden voor uw logo of tekst op de sleutelhangers. Vaak zijn de bamboo sleutelhangers voorzien van een metalen afwerking waardoor ze een luxere uitstraling hebben dan de standaard houten sleutelhangers.

Het bewerken van houten sleutelhangers

De eco-sleutelhangers van hout zijn op twee manieren te voorzien van een logo of boodschap. Dit kan gedaan worden doormiddel van een bedrukking of een gravure. Het verschil is groot, zo kan een bedrukken van een sleutelhanger in verschillende kleuren. Het graveren van de sleutelhangers van hout zorgt voor een klein Reliëf. Er word een deel weggelaserd waardoor uw logo of boodschap tevoorschijn komt. Gravure zal niet slijten waardoor de sleutelhanger lang meegaan! Deze techniek wordt alleen maar populairder en is razend snel leverbaar. Opzoek naar meer informatie over verschillende druktechnieken? Bekijk dan onze uitleg!

Levertijd houten sleutelhangers met logo

Bedrukte houten sleutelhangers zijn razendsnel leverbaar. Bij elke sleutelhanger staat de gemiddelde levertijd aangegeven. Vaak is dit al binnen enkele werkdagen. Zo kunt u alvast rekening houden met wanneer u deze houten sleutelhangers met logo kunt gebruiken. Heeft u nou toch de houten sleutelhangers sneller nodig? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen. We bekijken dan onze huidige voorraad en bespreken een eventuele planning. Heeft u snel bedrukte producten nodig? Bekijk dan onze spoed artikelen. Ook zijn andere houten artikelen snel te bestellen en te leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan houten snijplanken of een houten opener.

Kleine oplage sleutelhanger van hout met bedrukking

Onze houten sleutelhangers zijn ook beschikbaar in kleinere oplages. Op deze manier kan een ieder een mooie eco-sleutelhanger cadeau doen aan zijn of haar relaties zonder er veel over te houden. De meeste modellen zijn al te bestellen vanaf 50 stuks met een gravure of bedrukking. Een kleinschalige actie is hierdoor geen probleem. Ook kunt u op deze manier uw vrienden, kennissen of collega's verrassen met een mooi geschenk. Uiteraard kunnen we ook grotere bestellen produceren en leveren. Dit kan goed gebruikt worden in bijvoorbeeld mailings of op zakelijke evenementen zoals beurzen of opendagen. Een houten sleutelhanger met logo is op alle momenten goed te gebruiken!

Meer dan alleen houten sleutelhangers bestellen

U kunt bij Promofit terecht voor het bedrukken van verschillende sleutelhangers. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld rubberen sleutelhangersmetalen sleutelhangerssleutelhangers met flesopener en nog veel meer! Neem dus zeker eens een kijkje bij onze andere sleutelhangers. Bestel je sleutelhangers met bedrukking vandaag nog en heb het snel in huis.

Opzoek naar een ander geschenk welke u zou willen combineren met een sleutelhanger? Dan bent u op het juiste adres. Met vele verschillende artikelen voor vele toepassingen hebben we voor ieder idee een oplossing. Heeft u een idee voor een mooi geschenk maar kunt u het niet direct vinden op onze website? Neem dan contact op met ons salesteam en wij denken graag met u mee!