Metalen waterflessen: duurzame relatiegeschenken!

Een waterfles van metaal is sterk, elegant en gaat lang mee. Het is bovendien een fles die prachtig te bedrukken en te graveren is met een commerciële boodschap. Zo'n bedrukte fles is een stijlvol relatiegeschenk. Het is een zeer gewaardeerd promotioneel cadeau bij allerlei acties. Wil je dat de boodschap of het logo er altijd op blijft staan. Kies dan voor een gravure. Deze techniek kan niet slijten en zal gegarandeerd een mooi resultaat geven! Promofit heeft verschillende soorten en maten drinkflessen te koop. Profiteer van onze lage prijzen en laat de metalen flessen bedrukken met uw logo of tekst. 

Snel vinden

Filter
Metalen waterflessen
(76 artikelen)
1-18 van 76 artikelen
Filter
Metalen waterflessen
(76 artikelen)
1-18 van 76 artikelen

Stijlvolle metalen drinkflessen: soorten en toepassingen

Bedrukte drinkflessen van metaal zijn herbruikbaar en in vele uitvoeringen leverbaar. U kunt kiezen uit flessen van roestvrij staal (RVS) en aluminium. Er zijn om te beginnen eenvoudige enkelwandige modellen met een schroefdop en karabijnhaak te koop. Deze zijn eigenlijk alleen geschikt voor koude dranken. Als u bijvoorbeeld heet water in zo'n fles doet, wordt de buitenkant ook heet en dat kan gevaarlijk zijn. Dit geldt ook voor de meeste metalen flessen in de vorm van een bidon of heupfles. Daarnaast zijn er thermosflessen van metaal en deze zijn speciaal ontworpen voor warme dranken. Dankzij de vele maten, kleuren en vormen is er altijd wel een model dat past bij uw doelgroep en promotiecampagne.

Bedrukte metalen waterflesjes voor uw promotieactie

Promoot uw producten en diensten op effectieve wijze door te kiezen voor het bedrukken van metalen waterflessen. Een gepersonaliseerd flesje van metaal is een gewild relatiegeschenk. Geef zo'n hip cadeau aan uw klanten om ze aan uw bedrijf te binden. Stuur een bedrukte fles bijvoorbeeld mee bij de levering van een bestelling of verras er een nieuwe klant mee bij de ondertekening van een contract. U vergroot kortom het effect van uw promotieacties door een waterfles met uw logo of bedrijfsnaam gratis weg te geven. U bouwt hiermee een grotere naamsbekendheid en een positief imago op. Daarbij is het een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpflesjes.

RVS en aluminium waterflessen bedrukken of graveren

Bij Promofit kunt u goedkope roestvrijstalen en aluminium drinkflessen met een opdruk of lasergravure bestellen. U kunt kiezen uit vele modellen, ook BPA-vrije. Een fles die vrij is van BPA bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor uw gezondheid en het milieu. Dit feit kunt u vermelden in uw communicatie als u zo'n fles inzet bij uw marketing. We geven u graag een aantal voorbeelden van de producten in ons aanbod. De kleine Moss fles is zeer laag geprijsd en verkrijgbaar in zes modieuze kleuren. De sportieve Biscing bidon is groter en heeft een inhoud van 600 ml. De Slimmy Flask is een stoere heupfles van roestvrij staal en biedt ruimte aan 200 ml drank. Ook kunnen we diverse thermosflessen voor u bedrukken of graveren, zoals de ThermoColour thermosfles. Dit model heeft een handig schenksysteem met druksluiting. Daarnaast leveren we een aantal prachtige geschenksets, geheel gepersonaliseerd met uw bedrukking. Laat bijvoorbeeld uw logo, grafische ontwerp of slogan drukken op de White RVS Thermosmok.

Trendy waterflessen van metaal met uw opdruk: de voordelen

Het bedrukken van deze leuke flessen kent talrijke voordelen. Een kort overzicht van de belangrijkste pluspunten:

  • Representatieve drager van uw reclameboodschap;
  • Prachtige relatiegeschenken die lang meegaan;
  • Praktische weggevers voor al uw relaties;
  • Herbruibaar en mileubewust geschenk;
  • Goedkope give-aways die goed zijn voor uw marketing;
  • Promotionele artikelen die verkrijgbaar zijn voor ieder budget;
  • Snel leverbare waterflessen, ook in kleine oplage;
  • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpflesjes.

Duurzame metalen drinkflessen met bedrukking kopen bij Promofit

Goedkope metalen waterflessen met opdruk koopt u bij Promofit. Wij hebben een ruim assortiment en kunnen snel leveren. We werken geheel volgens uw wensen, bijvoorbeeld door prachtige bedrukking met uw tekst of logo. Deze relatieartikelen zijn bovendien zeer stijlvol om te laten graveren met uw bedrijfsnaam. De diverse artikelen hebben verschillende mogelijkheden voor een bedrukking en hierover leest u meer bij de productomschrijvingen. U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u aanvullende informatie of advies? Neem dan contact met ons op.