Kunststof drinkfles met opdruk: praktische give-away

Veel mensen maakt u blij met een kunststof drinkfles. Zo'n herbruikbaar flesje komt van pas bij tal van gelegenheden, zoals tijdens het sporten of op het werk. De flessen zijn te vullen met water, fris of een ander drankje en gemakkelijk mee te nemen. Promofit heeft verschillende mooi vormgegeven drinkflessen in het assortiment. Laat ze bij ons voordelig bedrukken met uw bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of logo.

Snel vinden

Filter
Kunststof drinkflessen
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen
Filter
Kunststof drinkflessen
(25 artikelen)
1-18 van 25 artikelen

Spaar het milieu met herbruikbare drinkflessen

Met een navulbare drinkfles zorgt u dat er minder afval ontstaat. U voorkomt de aanschaf van wegwerp flesjes. Dit betekent dat het milieu minder vervuild raakt en er minder fossiele grondstoffen nodig zijn voor de productie van de flesjes. De herbruikbare drinkflesjes zijn erg praktisch als u wat drinken mee wilt nemen, bijvoorbeeld tijdens een dagje uit of een training op de sportclub. Ze zijn eenvoudig te reinigen en steeds opnieuw te vullen met uw favoriete drankje. Herbruikbare plastic flessen zijn erg populair en daarom ideaal om te bedrukken met uw reclameboodschap.

Plastic drinkflesjes voor promotionele doeleinden

Kunststof flessen die gepersonaliseerd zijn met uw bedrukking zijn uitermate geschikt voor promotionele doeleinden. U kunt ze onder meer inzetten bij beurzen, workshops, meetings en feesten. Denk bijvoorbeeld aan de ondersteuning van een promotieactie die zich richt op een gezonde levensstijl of een bepaalde sport. Geef uw klanten zo?n mooie bedrukte drinkfles mee bij een aankoop in uw winkel of een bezoek aan uw stand tijdens een evenement. Doordat de fles regelmatig gebruikt wordt, zullen klanten zich uw bedrijfsnaam beter herinneren. Dit levert een grotere naamsbekendheid op en dat is goed voor uw omzet.

De bedrukking van kunststof drinkflessen

Promofit kan prachtige drinkflessen leveren met uw opdruk, zoals een tekst of afbeelding. Er is voor ieder budget een passende oplossing. Zo bedrukken we bijvoorbeeld ook kleine aantallen drinkflessen. Dit is handig als u slechts een beperkte oplage wenst voor een kleinschalige actie. De goedkope Sky drinkfles is een prachtig voorbeeld van een enkelwandige fles met schroefdop. Dit transparante model is gemaakt van BPA-vrij tritan en verkrijgbaar in zes schitterende kleuren. Of wat dacht u van een luxe Madison aluminium drinkfles met uw bedrukking? Ook hebben we diverse waterflessen met fruitfilter in ons assortiment, zoals de Tacx bidon Fuse 450cc. Via het verwijderbare filter voeg je op een eenvoudige manier een heerlijke fruitsmaak aan uw drankje toe. Tot slot kunt u bij Promofit terecht voor het bedrukken van drinkflesjes in speciale uitvoeringen. Zo is de Speaker Bottle uitgerust met een luidspreker voor het draadloos afspelen van muziek.

Kunststof drinkflessen bedrukken: profiteer van de voordelen

Bedrukte waterflessen hebben vele voordelen voor het promoten van uw bedrijf en producten. Dit zijn de belangrijkste pluspunten van het bedrukken met uw logo of tekst:

  • Zeer praktische relatiegeschenken die in vele uitvoeringen leverbaar zijn;
  • Goedkope give-aways voor onder meer sportievelingen, reizigers en festivalgangers;
  • Doeltreffende promotionele artikelen;
  • Inzetbaar bij allerlei evenementen, beurzen en acties;
  • Leuke weggevers die goed zijn voor uw bekendheid en imago;
  • Op maat te maken en snel gepersonaliseerd leverbaar;
  • In grote en kleine aantallen te koop.

Mooie drinkflesjes voordelig inkopen bij Promofit

In het aanbod van Promofit vindt u prachtige drinkflesjes die we voor lage prijzen met opdruk van uw logo leveren. De bedrukte plastic promotieflessen zijn ware eyecatchers voor uw merk. U kunt bij ons zowel voor een grote als een kleine oplage van deze relatiegeschenken terecht. Voor het bedrukken bieden we meerdere mogelijkheden, zoals een opdruk van uw logo in full colour of slechts in een enkele kleur. Ontdek ons grote assortiment en kies het model dat past bij uw bedrijf. Wilt u advies over het bedrukken van de flesjes of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, want wij zijn u graag van dienst.