Van een herbruikbare waterfles met eigen logo heeft u keer op keer plezier

Met een waterfles met opdruk bent u goed voor het milieu. Voor het meenemen van drinkwater kunt u overal gevulde flesjes kopen. Helaas gooit u dergelijke flesjes meestal weg na gebruik en dat levert veel afval op. Dit is minder goed voor het milieu. Door te kiezen voor een herbruikbare waterfles toont u zich milieubewust! Van deze fles heeft u keer op keer plezier. U kunt hem steeds weer opnieuw vullen met water uit de kraan en dat is voordeliger dan een wegwerpfles. Het is bovendien veiliger en gezonder, omdat herbruikbare waterflessen geen weekmakers bevatten, ze zijn geheel BPA vrij. Laat waterflessen bedrukken met uw ontwerp en zet ze in als gepersonaliseerd relatiegeschenk. U werkt op deze manier aan uw naamsbekendheid en bindt klanten. Een herbruikbare waterfles bedrukken kan snel en in vele verschillende kleuren.

Waterflessen met opdruk slim inzetten voor uw reclame

Waterflessen met logo zijn erg effectieve promotionele artikelen. Met de opdruk van uw logo, slogan, bedrijfsnaam, tekst of grafisch ontwerp zijn het perfecte weggevertjes tijdens uw promotieactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke promotieactie tijdens congressen, sporttoernooien, open dagen, feesten, festivals, beurzen en dergelijke. Een gevuld waterflesje in een goodiebag is dan veelal erg welkom! Zo zorg je voor voldoende water op een warme dag. Bedrukte waterflessen zijn tevens zeer geschikt om cadeau te geven bij de aankoop van uw product. De Dopper flesjes en Join The Pipe waterflesjes zijn erg in trek. Laat bijvoorbeeld een folder, e-mailnieuwsbrief of direct mail verspreiden waarin u een dergelijke tijdelijke actie aankondigt. Hiermee trekt u klanten naar uw winkel en verkoopt u meer producten. Elke keer dat uw klant of andere relatie het bedrukte flesje gebruikt bent u in beeld en zal er positief aan u gedacht worden. Zo maakt u slim reclame en bouwt u aan een sterk merk doormiddel van waterflesjes met logo!

Waterflessen bedrukken met uw slogan, bedrijfsnaam of logo

Promofit zorgt voor de bedrukking van waterflessen in één kleur of in meerdere kleuren. Zeefdruk, ronddruk en graveren zijn hiervoor veel gebruikte technieken. De meeste modellen zijn geheel rondom te bedrukken. Kijkt u in onze webshop voor de mogelijkheden van de fles van uw keuze. Bestellen is mogelijk vanaf een oplage van 50 stuks, dus ook voor een lage afname / kleine afname / kleine aantallen zit u goed bij Promofit. Kies bijvoorbeeld voor de opdruk van uw logo op de Madison Aluminium drinkfles. Dit is een aluminium drinkfles met een modern design en metallic look. Op dit model is het mogelijk om een gravure aan te brengen. Ook op de Silverline waterfles zal uw bedrijfsnaam mooi uitkomen. Deze lichtgewicht fles heeft een opvallende accenten. Als laatste voorbeeld noemen we de Tacx bidons. Deze drinkflessen zijn verkrijgbaar met verschillende doppen.

Ervaar de voordelen van bedrukte waterflessen

Een aantal voordelen van een waterfles laten bedrukken zijn:
  • Goedkope give-away;
  • Een waterfles bedrukken met logo kan vaak groot waardoor het extra opvalt;
  • Effectief promotioneel artikel;
  • Vergroot uw naamsbekendheid;
  • Mogelijkheden voor lage afname / kleine afname / kleine aantallen;
  • Makkelijk mee te nemen promotie artikel
  • Snel te leveren.

Vele modellen waterflesjes bedrukken

Promofit heeft een ruim assortiment waterflesjes welke besteld kunnen worden met bedrukking. Een waterfles met logo hoeft niet veel te kosten. Zo zijn er vele budget waterflesjes met logo te bedrukken. Ook hebben we vele luxere flessen. Een waterfles met logo bedrukken of graveren kan hierdoor ook prima als kerstgeschenk gebruikt worden. Een speciaal ontwerp of leuke kerstgroet maakt het extra leuk om weg te geven. Een waterfles ontwerpen kan gemakkelijk online maar heeft u hier hulp bij nodig vraag dan advies aan één van onze leden van het salesteam. Ze helpen u graag in uw zoektocht naar een mooie waterfles.

Goedkope waterflessen bestellen en bedrukken bij Promofit

Goedkope waterflessen bedrukken? Laat het bij Promofit doen! Wij leveren uw bestelling snel en u kunt rekenen op lage prijzen. Bekijk ons gevarieerde assortiment waterflessen in onze webshop. Ook verkopen we bidons en thermosflessen, met of zonder opdruk. Het bestellen van een gepersonaliseerd waterflesje met bedrukking is eenvoudig en doet u online. Heeft u moeite met kiezen en wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!