Het gemak van bedrukte drinkflessen die u kunt opvouwen

Een opvouwbaar waterflesje vult u eenvoudig met kraanwater en neemt u gemakkelijk mee. U kunt het flesje in uw rugzak stoppen of daar aan vasthaken met een karabijnhaak. Vastmaken aan uw jas of broek is ook mogelijk en dat is erg handig als u bijvoorbeeld zonder tas wilt gaan wandelen of fietsen. Een leeg flesje is compact op te vouwen en past altijd weer in uw tas of jaszak. Na gebruik neemt het dus niet onnodig veel ruimte in. Opvouwbare waterflessen zijn kortom handzaam en erg praktisch tijdens het reizen, het sporten of werken. Doordat ze herbruikbaar zijn, spaart u bovendien het milieu. De flesjes zijn prachtig te bedrukken met een tekst of afbeelding. Door ze te personaliseren met uw reclame zorgt u dat u opvalt bij een groot publiek.

De kracht van opvouwbare waterflessen met opdruk

Bedrukte opvouwbare waterflessen zijn effectieve relatiegeschenken die verkrijgbaar zijn in vele uitvoeringen. Een drinkflesje dat gepersonaliseerd is met uw opdruk is een praktisch cadeau voor vele doelgroepen. Het is onder andere een handige accessoire voor reizigers en sporters. Een promotieactie met bedrukte waterflesjes past perfect bij dit soort doelgroepen en brengt uw boodschap krachtig over. Door de flessen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo zorgt u dat u voor langere tijd in beeld bent, want deze relatiegeschenken zijn steeds opnieuw te vullen met water. Deel de waterzakken met uw opdruk bijvoorbeeld uit op een beurs of verstuur ze met een verkoopmailing. Ook bij festivals en evenementen zult u met deze praktische give-aways hoge ogen scoren. U zorgt dankzij de verspreiding van flesjes met uw logo voor een grotere zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw merk.
 

Opvouwbare waterflesjes met uw logo

Promofit heeft diverse soorten waterflessen in het assortiment. Deze zijn met uw bedrukking te leveren. U kunt kiezen uit diverse hippe modellen en meerdere sprankelende kleuren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de goedkope FlexBottle drinkfles voor u bedrukken met uw grafisch ontwerp, slogan of logo. Deze flexibele bidon met sportdop en karabijnhaak is uitgevoerd met een drukknoopsluiting. Deze sluiting voorkomt dat de opgerolde waterfles weer uitrolt. Ook de BPA-vrije Cabo waterzak is gepersonaliseerd met uw opdruk leverbaar. Dit model heeft een inhoud van 600 ml en is tevens leverbaar in een kleine uitvoering van 375 ml. De bedrukking met uw bedrijfsnaam of afbeelding is mogelijk in een enkele kleur en twee of meer kleuren. We leveren iedere oplage snel.
 

Pluspunten van het bedrukken van oprolbare drinkflesjes

Oprolbare waterflessen met uw bedrukking leveren u de volgende voordelen op:
  • Compacte relatiegeschenken die laag geprijsd zijn;
  • Handige promotionele artikelen die uw bekendheid vergroten;
  • Nuttige weggevertjes tijdens evenementen, beurzen en dergelijke;
  • Leuke give-aways voor allerlei promotieacties;
  • Praktische relatieartikelen die navulbaar en milieuvriendelijk zijn;
  • Snel te leveren.

Promofit: bedrukte waterzakjes voor lage prijzen

Bent u op zoek naar compacte waterflessen voor uw promotieactie? Dan is het bedrukken van oprolbare waterflesjes een uitstekend idee! Promofit levert diverse goedkope modellen met een prachtige bedrukking en garandeert een snelle levering. U kunt online eenvoudig uw bestelling voor bedrukte waterflesjes regelen. Ook is het mogelijk eerst een offerte aan te vragen voor een bedrukking met uw foto, logo, bedrijfsnaam en/of contactgegevens. Onze medewerkers staan voor u klaar, dus stel ze gerust uw vragen over de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld via de chat op onze website.