1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
0
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,3 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
  • Gratis verzending in Benelux
Remove before flight tags borduren of geweven met uw logo of tekst

Remove before flight tags met uw logo

Zeer populair tegenwoordig zijn de langwerpige sleutelhangers. De remove-before-flight benaming is te danken aan de oorsprong van de sleutelhangers in de luchtvaart, maar deze flighttag sleutelhangers worden tegenwoordig vanuit diverse branches ingezet als de perfecte give-away. Ze zijn goedkoop, opvallend en modieus. Ze worden het meest besteld in het bekende kleur rood, maar elk pms kleur is mogelijk. De flight tags hebben een ruime oppervlakte om uw logo, bedrijfsnaam of slogan op te borduren of in te weven. Elke flighttag wordt langs de randen mooi afgewerkt, voor een sleutelhanger met kwaliteit. Het is tevens mogelijk om de remove before flight tags bij Promofit te bestellen met full-colour bedrukking. Via sublimatie worden deze sleutelhangers van de mooiste full-colour ontwerpen voorzien. Vind voortaan uw sleutelbos sneller terug door er uw eigen gepersonaliseerde Remove Before Flight sleutelhanger aan te hangen.
Sorteer op:
 
remove-before-flight-deluxe-1
remove-before-flight-custom-1
remove-before-flight-geweven-1
v.a. € 0,59
Populair

Remove Before Flight Tag (geweven)

4

Levertijd remove before flight tags

Bedrukte remove before flight tags zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de remove before flight tags sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage remove before flight tags

Zoekt u remove before flight tags in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit!Remove before flight tags met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere remove before flight tags

Staat uw remove before flight tags er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met een van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.